Service Medewerker

  • Category maandag intern
  • Region noord-holland
  • opleidingsniveau mbo
  • remoteId 9097439

Over de functie

Maandag® is een platte en jonge organisatie, marktleider in de publieke sector. Streetsmart. Wij steken veel tijd en energie in het opleiden van winnaars. Het vinden van enorm gedreven medewerkers heeft onze hoogste prioriteit. Eerst wie, dan wat. Voor onze Servicedesk zijn we daarom op zoek naar een toffe nieuwe collega. 


Wat ga je doen?

Yes het is weer Maandag! Als je op kantoor bent zet je, je Microsoft Surface aan. Daarna is het tijd om met je collega’s de taken te verdelen. Hoe ging gisteren? Bijzonderheden? Je gaat aan de slag! De Servicedesk wordt gebeld, geappt en gemaild met verschillende vragen. 1e-lijns helpdesk voor onze service organisatie. Samen met een team van zeven energieke jonge collega’s sta jij klaar van maandag tot en met vrijdag tussen 8 en 20 uur. Arbeidsvoorwaarden, wagenpark of urenregistratie, ICT en ga zo maar door, jij draait er je hand niet voor om. Je lost problemen op en voorziet toekomstige problemen. Denkt mee. Die oplossing willen ze namelijk niet morgen, maar eigenlijk gisteren al. Door de bomen zie jij het bos. Klantencontact is jouw ding en door drukte krijg je juist energie. Doordat je in contact staat met onze hele organisatie leer je bij de Servicedesk in no time Maandag® en onze branche kennen.

Verder:

Verschillende trainingen zorgen ervoor dat jij fris, snel en netjes onze doelgroepen te woord kan staan. Functie eisen

Wat neem je mee?

Servicegerichtheid. Accuratesse. Energie. Je laat je niet omver blazen.

Daarnaast beschik je over:

  • HBO denkniveau;
  • Afgerond MBO-4 opleiding, bijvoorbeeld in de richting van Officemanagement
  • Een prachtige en nuchtere persoonlijkheid;
  • Tijd in je agenda minimaal 32 uur per week te werken;
  • Een auto, fiets of OV kaart om in Purmerend te komen.


Op dit moment is ons kantoor gevestigd in Purmerend maar voor het einde van 2018 betrekken wij ons nieuwe pand op Amsterdam Sloterdijk

Over het bedrijf

Wij bieden:

Tot onze arbeidsvoorwaarden behoren; collectieve ziektekostenverzekering, pensioenregeling, bonusregeling, 8% vakantiegeld en een onbeperkt aantal vakantiedagen. Onbeperkt aantal vakantiedagen? Ja! Dat is Maandag®. Maar vooral een geweldige werkervaring in een energiek team.

Over Maandag® en Whoohoo®:

Maandag®. Marktleider in het detacheren van professionals in de publieke sector. Landelijk actief met 23 vestigingen.


Whoohoo®. Actief in engineering, construction, finance, IT, life science en aviation.

10 Vestigingen (en groeiende) in Duitsland, België en Polen.

recruiter van de vacature

Emma Veen

recruiter van de vacature

Emma Veen