Leerkracht basisonderwijs voor het nieuwe schooljaar 2018-2019.

  • Category onderwijs-primair onderwijs
  • Region noord-holland flevoland utrecht
  • opleidingsniveau hbo
  • remoteId 9096299

Over de functie

Je werkt als leerkracht al lange tijd bij dezelfde stichting en je zoekt voor het nieuwe schooljaar iets nieuws en afwisseling maar weet je nog niet wat?

Maandag® bied jou uitkomst.

In het kort: Werken voor Maandag® betekent werken vanuit flexibele zekerheid. Je werkt op één of meerdere scholen in een jaar maar dit vanuit een (vaste) aanstelling bij Maandag®. Zo ben je voorzien van afwisselend werk, zonder dat je hoeft in te leveren op de zekerheid die je gewend bent.


Werken als leerkracht bij Maandag® Wat betekent dat voor jou?

We houden contact! Dat betekent dat we regelmatig bij je langs komen om te kijken hoe het met je gaat. Je kan je gebruik maken van ons aanbod aan trainingen en cursussen om nog beter te worden in waar je al goed in bent en organiseren intervisiemiddagen met andere leerkrachten om ervaringen te delen.

Functie eisen

Wij vragen van jou.

-          Een afgeronde PABO opleiding.

-          Dat jij een gedegen kennis hebt van verschillende instructiemodellen.

-          Over goede didactische en pedagogische vaardigheden beschikt.

-          Het leuk vindt om op maximaal een jaar op een school te werken.

Verder krijg je van ons.

Een salaris wat past bij jouw leeftijd en ervaring op basis van de onderwijs CAO. Goede reiskosten vergoeding van €0,19 per kilometer (naar school en terug) en wanneer het jou flexibeler maakt qua reistijd en afstand, zijn er mogelijkheden tot een leaseauto.


Klinkt jou dit allemaal goed in de oren of heb je nog vragen overgehouden na het lezen van de vacature? Bel dan gerust. Je kan mij bereiken op 06-13057679.


Tot snel,


Groet, Pim.

recruiter van de vacature

Pim Elzenaar

recruiter van de vacature

Pim Elzenaar