WMO Consulent

  • Category sociaal domein
  • Region zuid-holland
  • opleidingsniveau mbo hbo wo
  • remoteId 9094711

Over de functie

De consulenten van het Sociaal Team staan in direct contact met de inwoners van de opdrachtgever. Zij voeren keukentafelgesprekken, stellen een ondersteuningsplan op en formuleren de beschikking. In enkele gevallen leveren zij zelf lichte vormen van begeleiding.

Als medewerker van de opdrachtgever ben je vernieuwend en je wilt richting geven aan en meedenken over de veranderingen van morgen en de ontwikkeling waar de organisatie zich in bevindt. Je bent klantgericht en weet je de wensen en behoeften van inwoners en jouw klanten op een proactieve wijze te onderzoeken, hiernaar te handelen en een duurzame klantrelatie op te bouwen. Je toont eigenaarschap door zelf de regie en verantwoordelijkheid te nemen en bij te dragen aan oplossingen. Dit alles doe je in goede samenwerking met je collega’s.

Je beschikt over de kernwaarden doelgerichtheid, betrouwbaarheid, aanspreekbaarheid en verbinden. Je bent vernieuwend en je wilt richting geven aan en meedenken over de veranderingen van morgen en de ontwikkeling waar de organisatie zich in bevindt. Je bent politiek sensitief en maatschappelijk betrokken en wil jouw bijdrage leveren aan een optimale leefomgeving van de inwoners van de opdrachtgever. Daarnaast ben je kwaliteitsbewust, klantgericht, proactief en ben je goed in het opbouwen van een duurzame klantrelatie.

Functie eisen

  • Je hebt minimaal een afgeronde HBO-opleiding of aantoonbaar HBO werk- en denkniveau en relevante werkervaring;
  • Je hebt ervaring als WMO consulent;
  • Je hebt kennis van de Wet Maatschappelijke Ondersteuning en affiniteit met de doelgroepen van deze Wet. Gezien de samenstelling van het team is op dit moment kennis van of ervaring op het gebied van WMO-begeleiding een pré;
  • Verder ben je in bezit van een rijbewijs. We verwachten dat je flexibel en enthousiast bent en dat je van aanpakken houdt. Daarnaast ben je onder meer in staat praktische oplossingen voor probleemsituaties te bedenken, ontplooi je initiatieven en heb je een klantgerichte instelling en zeer integer. Je denkt in kansen, out of the box, durft te ondernemen en te innoveren.

recruiter van de vacature

Charlotte Cok

recruiter van de vacature

Charlotte Cok