Ambulanceverpleegkundige

  • Category zorg-ziekenhuizen zorg-zorg overig
  • Region noord-brabant
  • opleidingsniveau hbo
  • remoteId 9094900

Over de functie

De Regionale Ambulancevoorziening (RAV) Brabant Midden-West-Noord is als organisatie verantwoordelijk voor de ambulancezorg in de regio’s van de RAV Midden- en West-Brabant en de RAV Brabant-Noord. Bij de RAV zetten zo’n 500 enthousiaste en goed opgeleide medewerkers zich dagelijks in voor kwalitatief hoogwaardige ambulancezorg voor de ongeveer 1.8 miljoen inwoners binnen haar verzorgingsgebied.

De ambulanceverpleegkundige verleent ambulancezorg aan patiënten en stelt een werkdiagnose. Hij of zij bepaalt de noodzakelijke handelingen en voert deze uit conform protocol. De verantwoordelijkheid is groot: de ambulanceverpleegkundige moet medische beslissingen nemen en snel handelen. Daarom volgen ambulanceverpleegkundigen een specifieke opleiding. Samenwerken is ook belangrijk: er is veel contact met bijvoorbeeld huisartsen, brandweer, politie of de mensen van de spoedeisende hulp in het ziekenhuis.

Als ambulanceverpleegkundige ga jij voor 36 uur per week via maandag® aan de slag. 

Functie eisen

Als verpleegkundige kan jij doortastend handelen en weet jij zaken goed te organiseren en te coördineren. Professioneel kunnen communiceren met hulpvragers en/of ketenpartners is een van de belangrijkste taken voor jou als ambulanceverpleegkundige.

Jouw bagage:

  • Een afgeronde opleiding verpleegkundige niveau 4/5 en geldige BIG-registratie
  • Als professional beschik jij over een van de volgende CZO-erkende aantekeningen: IC, SEH of anesthesie.
  • Daarnaast ben jij in bezit van de initiële opleiding Ambulanceverpleegkundige, of ben je bereid om deze opleiding te volgen (wordt volledig vergoed door de RAV Brabant Midden-West-Noord).
  • Jij bent in het bezit van rijbewijs B en beschikt over goede sociale vaardigheden, empatisch en analytisch vermogen

Alleen sollicitaties die aan bovenstaande eisen voldoen worden in behandeling genomen.

Wij bieden

Maandag® biedt jou de gelegenheid om je expertise bij diverse organisatie in te zetten en uit te breiden. Daar wordt de zorgbranche blij en beter van, maar jij ook! Bij Maandag® koppel je dus de voordelen van een vaste werkgever aan de voordelen van flexibel werken! Daarnaast ontvang je een uitstekend salaris dat recht doet aan jouw kennis en ervaring (conform de salarisschalen). Je wordt ingeschaald op basis van opleiding en ervaring.

Wij vergoeden alle reiskosten op basis van €0,19 per kilometer. Samen met de Maandag® Academy werk je aan je persoonlijke ontwikkeling en volg je diverse cursussen en trainingen. Uiteraard horen pensioenregeling, vakantiedagen en vakantiegeld ook tot de voorwaarden.

Herken jij jezelf in het bovenstaande profiel en ben je enthousiast geworden? Solliciteer dan direct! Wil je meer weten over deze opdracht? Of heb je algemene vragen over de mogelijkheden bij de grootste detacheerder in de publieke sector? Ik vertel je er graag meer over!

Jij zorgt graag voor mensen, wij zorgen graag voor jou.

recruiter van de vacature

Nicolette Kommers

recruiter van de vacature

Nicolette Kommers