De Maandag verpleegkundige

  • Category zorg-vvt
  • Region friesland
  • opleidingsniveau hbo
  • remoteId 9094850

Over de functie

Enthousiaste verpleegkundige? Ben jij daar?

Is het moeilijk om werk te vinden als verpleegkundige? Nee, dat is het niet! Is het moeilijk om werk te vinden dat volledig bij jou past? Waar jij het beste uit jezelf kunt halen en jezelf optimaal kunt ontwikkelen? Hm ja.. toch wel een beetje. Dit is waar wij, als Maandag® zijnde, ons onderscheiden van andere werkgevers in de zorg.

Wij luisteren namelijk naar jou. Je wensen, je dromen, we willen het allemaal weten! Om te werken in de zorg heb je een bepaalde passie nodig. Een drive. Liefde voor het vak en voor de mensen.

Werken in de zorg is leuk! Maar ook zeker zwaar. Je moet het maar kunnen. Dat weten wij bij Maandag®. We zetten er dan ook graag het een en ander tegenover. Wat dacht je van een mooi salaris, goede arbeidsvoorwaarden en reiskostenvergoeding of eventueel zelfs een leaseauto? Daarnaast ontvang je persoonlijke projectbegeleiding van je accountmanager en een luisterend oor van je recruiter. Ook bieden wij verschillende trainings- en opleidingsmogelijkheden aan, dit alles zodat jij jezelf kunt blijven ontplooien. Want ook dát vinden wij belangrijk.

Dus, wat denk je ervan… Wil je meer weten? Ik vertel het je graag!

Functie eisen

-          Liefde voor het vak en voor de mensen

-          Je houdt van afwisseling en wilt graag ontdekken

-          Onlangs ben je afgestudeerd aan de opleiding HBO-Verpleegkunde

-          Je bent BIG-geregistreerd of ontvangt deze binnenkort

-          Je ben inzetbaar en beschikbaar tijdens dag-, avond- en nachtdiensten.


Wat biedt Maandag® jou?

Wij bieden een marktconform salaris volgens de betreffende cao. Wij vergoeden alle zakelijke reiskosten op basis van €0,19 per kilometer en een leaseauto behoort ook tot de mogelijkheden. Uiteraard horen pensioenregeling, vakantiedagen en vakantiegeld ook tot de voorwaarden. Tevens is er een mogelijkheid om in aanmerking te komen voor een vast dienstverband.

Bij Maandag® koppel je dus de voordelen van een vaste werkgever aan de voordelen van flexibel werken! Heb je interesse? Stuur dan je CV naar maureen.schlaman@maandag.nl of bel naar 06-12895603 dan kunnen we samen een afspraak inplannen.

recruiter van de vacature

Maureen Schlaman

recruiter van de vacature

Maureen Schlaman