Coördinator Assetmanagement

  • Category woningcorporaties
  • Region friesland
  • opleidingsniveau hbo wo
  • remoteId 9094069

Over de functie

Als Coördinator Assetmanagement ben je verantwoordelijk voor de inrichting en het functioneren van het assetmanagement binnen de corporatie. Je stuurt de integrale totstandkoming en realisatie van het assetplan functioneel aan, zodanig dat het beoogde financiële en maatschappelijke rendement van vastgoed gerealiseerd wordt en waarbij relevante risico’s beheerst zijn.

Je doet voorstellen voor beleid en organisatorische inrichting van het assetmanagement in aansluiting met de doelstellingen en de relevante ontwikkelingen, zodat het managementteam adequate besluiten kan nemen met inzicht in de consequenties voor de corporatie. Daarnaast zorg je ervoor dat het assetmanagement organisatorisch is ingericht, functioneert en bijdraagt aan de strategische doelstellingen.

Ook initieer je verbetermogelijkheden die bijdragen aan het inzichtelijk maken van het assetmanagement en draag je zorg voor actuele informatie over de ontwikkelingen in de vastgoedportefeuille.

In deze functie werk je nauw samen met de Manger Klant en Vastgoed, in samenspraak met gemeenten bereidt je prestatieafspraken voor welke aansluiten bij de doelstellingen van de corporatie.

Functie eisen

Je bent in staat om jouw standpunten en adviezen met overtuiging over te brengen en te verdedigen, daarnaast ben je klantgericht, organisatiesensitief en analytisch sterk.

·         Hbo werk en denk niveau

·         Relevante kennis van vastgoed en sturing op financieel en maatschappelijk 

rendement

·         Ervaring en affiniteit met geautomatiseerde systemen

Wij stellen alle sollicitaties op prijs, maar indien je profiel niet voldoet aan bovenstaande eisen en je binnen één week geen reactie hebt ontvangen, kan je ervan uitgaan dat je profiel niet meegenomen wordt in verdere procedure.

Heb jij interesse?

Neem dan contact op met Karen Booij, Recruiter Woningcorporaties bij Maandag® in Leeuwarden, 06-10502411 of karen.booij@maandag.nl

recruiter van de vacature

Karen Booij

recruiter van de vacature

Karen Booij