Gedragswetenschapper

  • Category zorg-ggz zorg-zorg overig
  • Region zuid-holland noord-holland utrecht
  • opleidingsniveau wo
  • remoteId 9094047

Over de functie

Kun jij creatief en buiten de gebaande paden vormgeven aan behandeling van cliënten met een verstandelijke beperking? Herken jij de kansen en mogelijkheden in de ogenschijnlijk kleine dingen? Krijg jij energie van de samenwerking met begeleiders en andere behandelaren? Dan zijn wij opzoek naar jou!

Voor opdrachtgevers binnen verschillende regio’s zijn wij opzoek naar gedragswetenschappers.

Jouw hart ligt bij het onderzoeken, behandelen en begeleiden van cliënten met complexe psychische, gedrags- en/of psychiatrische problematiek. Jij bent onderdeel van het zorgteam en bent in staat teams en individuele begeleiders te trainen en te coachen op de inhoud van hun werk. Daarnaast voer je, afhankelijk van de klantvragen, individuele behandelingen uit.

Als gedragswetenschapper heb je een zelfstandige functie waarin je met zeer intensieve zorgvragen te maken krijgt. Samen met de cliënten, begeleiders, hulpverleners, familie en/of vrienden van de cliënten voer je inhoudelijke regie zodat de cliënt vanuit een samenhangend plan voor behandeling ondersteund wordt. Jij bent gedreven om je kennis over te dragen aan collega’s, door coachen van medewerkers en opleiden van teams. Zo nodig voer je daarnaast diagnostiek en/of therapie bij individuele cliënten uit. 

Functie eisen

Je hebt een afgeronde universitaire opleiding Psychologie of Orthopedagogiek. Aanvullende kennis en ervaring met betrekking tot de doelgroep is vereist. Bij voorkeur heb je minimaal 3 jaar relevante werkervaring.

  • Je hebt kennis van relevante behandelmethoden; 
  • Je wilt je (verder) specialiseren in specifieke hulpvragen en/of problematiek;
  • Je bent enthousiast over de ondersteuning voor mensen met een beperking; 
  • Je coacht teams effectief, bent daadkrachtig en resultaatgericht;
  • Je hebt een minimale beschikbaarheid van 24 uur per week.

Over het bedrijf

Maandag® biedt jou een verantwoordelijke baan waarbij jouw bijdrage ontzettend zal worden gewaardeerd. Daarnaast bieden wij een marktconform salaris dat aansluit bij jouw opleidingseisen en werkervaring. Wij vergoeden alle zakelijke reiskosten op basis van €0,19 per kilometer en een leaseauto behoort ook zeker tot de mogelijkheden. Uiteraard horen pensioenregeling, vakantiedagen en vakantiegeld ook tot de voorwaarden. Omdat jou ontwikkeling ten alle tijden centraal staat biedt Maandag® jou tenslotte training en opleidingsmogelijkheden aan. 

recruiter van de vacature

Kim Frieseman

recruiter van de vacature

Kim Frieseman