Verpleegkundige Chirurgie

  • Category zorg-ziekenhuizen
  • Region limburg
  • opleidingsniveau mbo hbo
  • remoteId 9093883

Over de functie

''Do it with passion or not at all''. Echt een quote voor verpleegkundige! Maandag® verwelkomt graag een verpleegkundige met affiniteit of ervaring op de chirurgie afdeling.

Als verpleegkundige op de afdeling chirurgie werk je voornamelijk met patiënten die onder meer behandeld worden voor verwondingen, tumoren, vaataandoeningen en infecties. Daar is meestal een operatie voor nodig. Deze operaties zijn vaak gepland maar er kan ook een spoedoperatie tussenkomen. Je begrijpt het al, hectiek alom!

Ervaring op een chirurgie afdeling opent vele deuren. Veel afdelingen ervaren dit als een pré voor een eventuele specialisatie. Wil jij jezelf specialiseren en wil je ook nog graag meer ervaring opdoen? Dan hebben wij een mooie opdracht voor jou. Ook nodig ik graag ervaren mensen uit die nieuwsgierig zijn naar een andere omgeving.

Bij Maandag® werken verpleegkundige die voor het Maandag® team hebben gekozen. Een dynamisch team (binnen Ziekenhuizen, VVT en GGZ) die met plezier naar het werk gaan. Graag nodig ik mbo / hbo-verpleegkundige uit voor een gesprek. Tijdens dit gesprek leren we elkaar kennen en bespreken we samen wat voor jou passende opdrachten zijn.

We bieden een salaris conform cao-ziekenhuizen, reiskostenvergoeding (of een leaseauto) en een vast dienstverband behoort ook tot de mogelijkheden.

Functie eisen

  • Diploma Verpleegkundige (MBO of HBO)
  • BIG Geregistreerd

recruiter van de vacature

Nathalie Puts

recruiter van de vacature

Nathalie Puts