Verzorgende IG

  • Category zorg-vvt
  • Region noord-brabant
  • opleidingsniveau mbo
  • remoteId 9093856

Over de functie

Ben jij als Verzorgende IG toe aan een nieuwe uitdaging binnen de ouderenzorg? En lijkt het jou leuk om bij een organisatie aan de slag te gaan die 24-uurs zorg biedt aan mensen met dementie, alzheimer of een andere vorm van geheugenverlies. Dan is dit mogelijk jouw nieuwe uitdaging!

Je komt te werken binnen een organisatie waar je echt wordt gewaardeerd voor je werk, met een team wat ervoor zorgt dat iedereen een mooie dag beleeft. Een kleinschalige woonzorglocatie waar de bewoners een veilige, vertrouwde en sociale plek vinden en waar aandacht en kwaliteit van leven voorop staat.

Als Verzorgende IG help je cliënten met alle voorkomende taken die onder PG zorg verstaan worden. Daarnaast hou je je bezig met lichamelijke verzorging van de cliënt en huishoudelijke taken. Je rapporteert aan de locatiemanager en draagt zorg voor een optimale werkplanning. Verder lever je een bijdrage aan de kwaliteitszorg op cliëntniveau door middel van voorlichting, preventie en advisering. Tenslotte neem je deel aan werkbesprekingen en multidisciplinair overleg, waarbij je voor terugkoppeling zorgt.

Je komt te werken in de omgeving van Breda, startdatum en uren in overleg.

Functie eisen

  • Een afgeronde MBO opleiding voor Verzorgende IG niveau 3.
  • Affiniteit met verzorging en begeleiding van mensen met een vorm van dementie.
  • Ambitie; bent leergierig en bereid te werken aan je persoonlijke ontwikkeling.
  • Je ben inzetbaar en beschikbaar tijdens dag-, avond- en nachtdiensten.

Wij bieden een salaris conform de VVT CAO FWG 35. Wij vergoede alle zakelijke reiskosten op basis van €0,19 per kilometer. Samen met Maandag Academy werk je aan je persoonlijke ontwikkelingen en volg je diverse cursussen en trainingen. Uiteraard horen pensioenregeling, vakantiedagen en vakantiegeld ook tot de voorwaarden. Tevens is er een mogelijkheid om in aanmerking te komen voor een vast dienstverband.

Ook biedt Maandag® de mogelijkheid om je door te ontwikkelen tot MBO Verpleegkundige, waarbij je de studie naast je werk als Verzorgende IG kunt volgen. De opleidingskosten worden vergoed door Maandag®.

Herken jij jezelf in het bovenstaande profiel en ben je enthousiast geworden? Solliciteer dan direct! Wil je meer weten over deze opdracht? En wil je meer weten over andere opdrachten in de provincie Noord-Brabant? Of heb je algemene vragen over de mogelijkheden bij de grootste detacheerder in de publieke sector? Ik vertel je er graag meer over!

recruiter van de vacature

Dominique van Ierssel

recruiter van de vacature

Dominique van Ierssel