Sociaal Psychiatrisch Verpleegkundige

  • Category zorg-ggz
  • Region noord-brabant
  • opleidingsniveau hbo
  • remoteId 9093840

Over de functie

Houd jij ervan om samen met een divers team cliënten te behandelen met uiteenlopende en soms complexe problematiek? Heb je kwaliteit en betrokkenheid hoog in het vaandel, houd je van een uitdaging? Lijkt het jou leuk om via Maandag® aan de slag te gaan bij een psychiatrische instelling in regio Den Bosch/Vught, dan zoeken wij jou!

Waarom aan de slag bij Maandag® als Sociaal Psychiatrisch Verpleegkundige?

Je komt te werken in een omvangrijke organisatie waar ruim 1400 professionals werken in de volle breedte van de psychiatrie; van kinder- en jeugd tot ouderenpsychiatrie en van IHT en crisis tot (klinisch) verblijf en ziekenhuispsychiatrie. Je krijgt ruimte genoeg om je te ontplooien via de organisatie en via de Maandag® Academy.

Als Sociaal Psychiatrisch Verpleegkundige biedt je intensieve zorg, zowel klinisch als wijkgericht. Met je team biedt je zorg aan cliënten in de thuissituatie en korte intensieve crisisbehandeling bij mensen thuis. Verder vinden er klinische 24-uurs behandeling plaats binnen de organisatie, waarbij cliënten zo kort als mogelijk en zo langs als nodig worden opgenomen in een specialistische setting. De zorg wordt georganiseerd in multidisciplinaire teams met experts op gebied van psychiatrie, (gedrags-) psychologie, rehabilitatie en herstel.

Je komt te werken in regio Den Bosch. Je bent minimaal 24u per week beschikbaar, uren tot 36u per week mogelijk.

Functie eisen

  • Een diploma HBO-V, aangevuld met de post HBO opleiding SPV
  • Ervaring met crisisinterventie en kennis van systemische, outreachende benadering
  • Bij voorkeur bekend met de context van meervoudige psychiatrische problematiek
  • Bekend met de sociale kaart
  • Communicatief vaardig, stressbestendig, gericht op samenwerken en een teamplayer
  • In het bezit van een rijbewijs B en eigen vervoer

Wij bieden jouw als Sociaal Psychiatrisch Verpleegkundige een salaris conform de CAO-GGZ FWG 55. Wij vergoeden alle zakelijke reiskosten op basis van €0,19 per kilometer. Samen met Maandag Academy werk je aan je persoonlijke ontwikkelingen en volg je diverse cursussen en trainingen. Uiteraard horen pensioenregeling, vakantiedagen en vakantiegeld ook tot de voorwaarden. Tevens is er een mogelijkheid om in aanmerking te komen voor een vast dienstverband.

Heb je interesse of wil jij jezelf komen voorstellen? Neem dan gerust contact op!

recruiter van de vacature

Dominique van Ierssel

recruiter van de vacature

Dominique van Ierssel