Verzorgende IG - Verpleegkundige niveau 4 Den Bosch en Vught

  • Category zorg-vvt
  • Region noord-brabant
  • opleidingsniveau mbo hbo
  • remoteId 9093832

Over de functie

Wij zoeken een Verzorgende en een Verpleegkundige voor een zorginstelling in Den Bosch en Vught. Het betreft een dienstverband van een jaar, met uitzicht op vast dienstverband.

Waarom werken binnen de VVT in Den Bosch of Vught? Je komt te werken bij een organisatie die zorg en ondersteuning biedt tijdens het ouder worden. Dat is de kern van je werk. Je doet dit vanuit een positieve kijk op gezondheid, wat betekent dat je uitgaat van ieders eigen kracht en de mogelijkheid om zelf regie te voeren. Aandachtig, betrouwbaar en samen zijn de sleutelwoorden hierin. Iedereen is uniek en daar stem jij je zorg op af, persoonlijk en dichtbij. Je organiseert een totaalpakket van wonen, zorg en welzijn in samenspel met anderen.

Nadat je als Verzorgende of Verpleegkundige in dienst bent gekomen bij Maandag® kom je te werken in Den Bosch of Vught in een jong en dynamisch team wat nog altijd aan het groeien is in kennis en ervaring. Jij bent verantwoordelijk voor de cliënten met somatisch, psychische en psychogeriatrische problemen.

Hoe ziet je dag eruit? Je verzorgt, verpleegt en begeleidt je ouderen volgens de zorgmethodiek en het in samenspraak opgestelde zorgplan, waarbij de dienstverlening is gericht op de individuele zorgbehoefte. Op de afdeling draag je zorg voor een rustige sfeer en een goede gang van zaken. Daarnaast ben je mede verantwoordelijk voor het bijhouden van het zorgdossier en zorg je voor een goede informatieoverdracht. Jij bent een Verzorgende met een passievol zorghart!

Functie eisen

  • Diploma Verzorgende niveau 3, -IG of een diploma Verpleegkundige niveau 4
  • Inzicht in methodiek van zorgplan en zorgdossier
  • Zelfstandig en initiatiefrijk
  • Een warm hart voor cliënten en hun familie
  • Voldoende digitale vaardigheden om goed met een computer of tablet om te gaan
  • Een VOG (Verklaring Omtrent het Gedrag) die niet ouder is dan 3 maanden

Wat biedt Maandag® jou?

Vanuit een dienstverband bij Maandag® kun je diverse opdrachten/functies vervullen. Een opdracht voor de lange termijn behoort ook tot de mogelijkheden. Wij bieden een marktconform salaris volgens de betreffende cao (VVT). Je wordt ingeschaald in schaal 35 op basis van opleiding en ervaring. Wij vergoeden alle reiskosten op basis van €0,19 per kilometer en een leaseauto behoort ook tot de mogelijkheden. Uiteraard horen pensioenregeling, vakantiedagen en vakantiegeld ook tot de voorwaarden

Ook biedt Maandag® de mogelijkheid om je door te ontwikkelen tot MBO Verpleegkundige, waarbij je de studie naast je werk als Verzorgende IG kunt volgen. De opleidingskosten worden vergoed door Maandag®.

Samen met de Maandag® Academy werk je aan je persoonlijke ontwikkeling en volg je diverse cursussen en trainingen. Gedurende je opdracht word je begeleid door je Accountmanager en Recruiter.

Wil jij dus zekerheid combineren met afwisseling en uitdaging? Dan ben je bij Maandag® aan het juiste adres en komen we graag met je in contact om de mogelijkheden te bespreken.

recruiter van de vacature

Dominique van Ierssel

recruiter van de vacature

Dominique van Ierssel