Wijkverpleegkundige vast dienstverband

  • Category zorg-vvt zorg-zorg overig
  • Region noord-brabant
  • opleidingsniveau mbo hbo
  • remoteId 9093822

Over de functie

Voel jij je betrokken bij kwetsbare ouderen en wil je als zorgprofessional bijdragen aan de inhoud en vormgeving van de beste zorg? Dan ben jij de Wijkverpleegkundige die wij bij Maandag® zoeken voor een leuke thuiszorg organisatie.

Hoe ziet jouw dag eruit?

Sophie springt maandag ochtend op de fiets en terwijl ze onderweg is denkt ze na over de prioriteiten van haar dag. “Ik heb vandaag een overleg met de fysiotherapeut, ik moet nog wat kantoorwerkzaamheden doen, oh, en ik heb vandaag ook nog een intake met een cliënt!” Sophie is wijkverpleegkundige en heeft veelal te maken met complexe zorgvraagstukken. Ze heeft het totaaloverzicht in de wijk en is hiermee de spin in het web. Ze indiceert, coördineert en ziet toe op de juiste zorg. “

Als Wijkverpleegkundige bij Maandag® krijg je de mogelijkheid om je expertise via meerdere organisaties in te zetten.

De functie van Wijkverpleegkundige is zeer divers. Je geeft verpleging, verzorging en huishoudelijke zorg aan huis. Verder indiceer en her indiceer je ook de zorg van nieuwe cliënten en ben je daarnaast ook verantwoordelijk voor de coördinatie van de zorg. Als Wijkverpleegkundige maak je ook wijkanalyses om te kijken welke problemen het meeste in de wijk voorkomen. Je maakt voor de wijkproblemen een plan, denk hierbij aan voorlichting geven, of een koffie-ochtend regelen voor eenzame ouderen. Daarbij overleg je met andere organisaties in de wijk. Met de politie bijvoorbeeld, of met de GGD over hoe mensen in een wijk gezonder kunnen leven. Wijkverpleegkundigen coachen de leden van hun team, en baseren hun handelingen bij voorkeur op evidence-based methoden. Daarnaast verlenen ze verpleegkundige zorg bij cliënten. Omdat de wijkverpleegkundige hbo-opgeleid is, wordt ze bij complexere zorgvragen ingezet. Denk hierbij aan een cliënt met alzheimer, hoge bloeddruk, en hartfalen.

Functie eisen

  • Een diploma niveau 4 of 5
  • Ervaring in de Ouderenzorg (pre)
  • Een flexibele instelling

Wat biedt Maandag® jou?

Vanuit een vast dienstverband bij Maandag® kun je diverse opdrachten/functies vervullen. Een opdracht voor de lange termijn behoort ook tot de mogelijkheden. Wij bieden een marktconform salaris volgens de betreffende cao (VVT). Je wordt ingeschaald op basis van opleiding en ervaring. Wij vergoeden alle reiskosten op basis van €0,19 per kilometer en een leaseauto behoort ook tot de mogelijkheden. Uiteraard horen pensioenregeling, vakantiedagen en vakantiegeld ook tot de voorwaarden. Samen met de Maandag® Academy werk je aan je persoonlijke ontwikkeling en volg je diverse cursussen en trainingen. Gedurende je opdracht word je begeleid door je Accountmanager en Recruiter.

Wil jij dus zekerheid combineren met afwisseling en uitdaging? Dan ben je bij Maandag® aan het juiste adres en komen we graag met je in contact om de mogelijkheden te bespreken.

recruiter van de vacature

Dominique van Ierssel

recruiter van de vacature

Dominique van Ierssel