Inkomensconsulent

  • Category sociaal domein
  • Region friesland flevoland
  • opleidingsniveau hbo wo
  • remoteId 9093754

Over de functie

Zie jij het als uitdaging om zo veel mogelijk klanten uit je eigen caseload zo snel mogelijk te helpen aan een mooiere toekomst op het gebied van financiën? Heb je daarnaast ook relevante werkervaring? Dan ben jij wellicht de Inkomensconsulent voor Maandag® in Leeuwarden!

Maandag® Leeuwarden is op zoek naar een Inkomensconsulenten ter uitbreiding van ons team in het Sociaal Domein. Als Inkomensconsulent heb je een gevarieerd takenpakket, je behandelt aanvragen van inwoners uit de gemeente die een beroep doen op inkomensvoorzieningen. Je werkt uiteindelijk voor de burger; want het doel is om de burger die een beroep moet doen op deze ondersteuning zo snel mogelijk weer zelf in staat is om in zijn levensonderhoud te voorzien. Natuurlijk wordt wel van jou verwacht als Inkomensconsulent dat je kan beoordelen welke acties het meest effectief zijn!

Als Inkomensconsulent beheers je in de meeste gevallen een eigen caseload, waarbij je dus aanspreekpunt bent voor de burger. Je voert de intakegesprekken met de burgers en handelt de aanvragen af met betrekking tot levensonderhoud, bijzondere bijstand en minimabeleid. Natuurlijk stel je hierbij rapportages en beschikking op.

In deze functie als Inkomensconsulent bij Maandag® komen jouw sterke punten helemaal tot hun recht. Je hebt uitmuntende sociale en contactuele vaardigheden, je hebt een grote mate van accuratesse en zelfstandigheid en je bent klantgericht, resultaatgericht en hebt plezier in werken.

Functie eisen

Ben jij de Inkomensconsulent die Maandag® zoekt, mag je natuurlijk wat van ons verwachten! Zo bieden wij een vast marktconform salaris (of meer), een netto reiskostenvergoeding van €0,19 per kilometer en goede secundaire arbeidsvoorwaarden; indien nodig bieden wij een lease-auto aan, word je uitstekend begeleid vanaf kennismaking tot en met het uitvoeren van een leuk project door een vaste recruiter, zijn er opleidingsmogelijkheden en bestaat een vast dienstverband zeker tot de mogelijkheden.

Natuurlijk hebben we vanuit onze kant ook enkele eisen:

• Een afgeronde relevante hbo opleiding, bijvoorbeeld richting sociaal juridische dienstverlening;

• Minimaal één jaar vergelijkbare werkervaring;

• Bekend met GWS en relevante wetgeving;

• En natuurlijk zin in een nieuwe uitdaging, een nieuwe Maandag!

Wij stellen alle sollicitaties op prijs, maar indien je profiel niet voldoet aan bovenstaande eisen en je binnen één week geen reactie hebt ontvangen, kan je ervan uitgaan dat je profiel niet meegenomen wordt in verdere procedure.

recruiter van de vacature

Esrah Jellema

recruiter van de vacature

Esrah Jellema