Jeugdarts

  • Category zorg-ggz zorg-ziekenhuizen zorg-zorg overig
  • Region noord-brabant zeeland
  • opleidingsniveau hbo wo
  • remoteId 9093718

Over de functie

Je komt als jeugdarts te werken in een prachtige provincie. Je bent als JGZ-arts samen met je collega's verantwoordelijk voor het bevorderen en beschermen van de gezondheid, van kinderen in de leeftijd van 0 tot en met 18 jaar. Als jeugdarts spreek je dagelijks kinderen uit verschillende milieus en culturen. Door jou empathische houding en open karakter voelen zowel de kinderen als de ouders zich bij jou op hun gemak.


Je neemt zo nodig deel aan zorg- en overlegteams georganiseerd door scholen of andere samenwerkingspartners, volgt de ontwikkelingen en trends die invloed hebben op de gezondheid en neemt dit mee in beleidsvoorstellen. Wanneer nodig verwijs je direct door naar eerstelijns- of tweedelijnshulp. Je voert het Rijksvaccinatieprogramma uit.

Je voert je werkzaamheden uit in een jeugdgezondheidsteam met verpleegkundigen en assistenten.

Functie eisen

                      Je staat in het BIG-register en hebt je WO master geneeskunde voltooid

                      Je hebt de opleiding Jeugdgezondheidszorg volbracht of staat hiervoor open

                      De jeugdgezondheidszorg is waar jouw hart ligt en je bent een echte kindervriend

                      In je communicatie ben je tactvol, duidelijk, open en laagdrempelig

                      Aantal uren in overleg bespreekbaar


Wat biedt Maandag® jou?

Vanuit een dienstverband bij Maandag ® kun je diverse opdrachten vervullen. Eventuele opdrachten voor de lange termijn behoort ook tot de mogelijkheden. Maandag® bied jou een goed salaris volgens betreffende CAO. Je wordt ingeschaald op basis van opleiding en ervaring. Vakantiegeld wordt vergoed, evenals zakelijke reiskosten op basis van €0.19 cent per kilometer. Een lease auto behoort tot de mogelijkheden. Uiteraard hoort een uitstekende pensioenregeling tot de voorwaarden en is een vast dienstverband niet uitgesloten. Gedurende je opdracht word je begeleid door je Recruiter en Accountmanager. Samen met Maandag® werk je aan je persoonlijke ontwikkeling en kun je diverse cursussen en trainingen volgen.

Bij Maandag® koppel je dus de voordelen van een vaste werkgever aan de voordelen van flexibel werken! Heb je interesse? Stuur dan je CV naar steve.vanelteren@maandag.nl of bel naar +31 6 82 01 95 93, dan kunnen we samen een afspraak inplannen.

recruiter van de vacature

Steve van Elteren

recruiter van de vacature

Steve van Elteren