Teamleider Zorg & Welzijn

  • Category zorg-ggz zorg-vvt zorg-zorg overig
  • Region zeeland
  • opleidingsniveau hbo wo
  • remoteId 9093710

Over de functie

Wie ben jij?

Ben jij een inspirerende en doortastend leidinggevende op gebied van zorgadvies en klantenservice? Solliciteer dan naar de vacature van teamleider voor een zorginstelling in Zeeland. Uren zijn bespreekbaar van 32 tot 36 uur per week.

De zorginstelling bestaat uit een team van maatschappelijk werkers, ondersteund door een administratief medewerker en is de entree voor verwijzers en andere zorgverleners. Zij zijn verantwoordelijk voor het hele proces rondom opname.


De maatschappelijk werkers die zich richten op het hele proces vanaf het moment dat een cliënt binnen de locatie verblijft, werken vanuit regioteams en zijn werkzaam op de verschillend locaties van de zorginstelling. De ondersteuning van cliënten en familieleden op locatie is zeer divers, waarin de nadruk ligt op het onderhouden van relaties, psychosociale hulpverlening en interdisciplinaire samenwerking bij zorg en ondersteuning van de cliënt en diens familie. Voor de cliënten die voor Geriatrische Revalidatie Zorg bij de zorginstelling komen en voor cliënten met de ziekte van Huntington, vervullen de maatschappelijk werkers ook de rol van casemanager.


Als teamleider ben je integraal verantwoordelijk voor het proces van opname, (her)indicatieverwerking, overplaatsing en beëindiging van opname en de bijbehorende cliëntadministratie en voor de psychosociale begeleiding en het casemanagement van cliënten van de zorginstelling. Je geeft leiding aan maatschappelijk werkenden en administratieve medewerkers. Je onderhoudt zowel intern als extern een netwerk met functionarissen en organisaties die een rol vervullen in de zorgketen en draagt ertoe bij dat processen zo eenvoudig mogelijk ingericht worden.

Jij hebt passie voor het vak en bent niet bang voor nieuwe ontwikkelingen en helpt de zorginstelling om haar klantenservice, cliëntadministratie en begeleiding van cliënten en familieleden te verbeteren. 

Functie eisen


·       Een relevante HBO-opleiding

·       Managementkennis en –vaardigheden

·       Inzicht en ervaring in beleids- en bedrijfsprocessen en klantenservice

·       Affiniteit met de ouderenzorg

·       Initiatief voor verbeterprocessen en begeleiding ervan.

·       Een persoon die goed luistert en respectvol is naar andere mensen


Wat biedt Maandag® jou?

Vanuit een dienstverband bij Maandag ® kun je diverse opdrachten vervullen. Eventuele opdrachten voor de lange termijn behoort ook tot de mogelijkheden. Maandag® bied jou een goed salaris volgens betreffende CAO. Je wordt ingeschaald op basis van opleiding en ervaring. Vakantiegeld wordt vergoed, evenals zakelijke reiskosten op basis van €0.19 cent per kilometer. Een lease auto behoort tot de mogelijkheden. Uiteraard hoort een uitstekende pensioenregeling tot de voorwaarden en is een vast dienstverband niet uitgesloten. Gedurende je opdracht word je begeleid door je Recruiter en Accountmanager. Samen met Maandag® werk je aan je persoonlijke ontwikkeling en kun je diverse cursussen en trainingen volgen.

Bij Maandag® koppel je dus de voordelen van een vaste werkgever aan de voordelen van flexibel werken! Heb je interesse? Stuur dan je CV naar steve.vanelteren@maandag.nl of bel naar +31 6 82 01 95 93, dan kunnen we samen een afspraak inplannen.

recruiter van de vacature

Steve van Elteren

recruiter van de vacature

Steve van Elteren