Bouwkundig Calculator

  • Category bouw en civiel
  • Region groningen drenthe
  • opleidingsniveau mbo hbo
  • remoteId 9093682

Over de functie

Maandag Groningen is op zoek bouwkundig onderlegde calculator die zijn ervaring heeft opgedaan in zowel de voorbereidende fase als in de fase na de aanbesteding. Het ene moment ben je bezig met een verbouw en renovatieproject, het andere moment calculeer je voor grote nieuwe utiliteitsbouwprojecten.

Je hebt ervaring in de rol van Calculator dus je weet dat jij verantwoordelijk bent voor het uittrekken van materialen en hoeveelheden, het beoordelen en verwerken van offertes en (het selecteren van) de onderaannemers, de kostprijzen en standaard documenten onderhouden en ondersteun je de werkvoorbereiders bij het opstellen van meer- en minderwerk.

Functie eisen

• Je hebt een afgeronde MBO/HBO opleiding Bouwkunde

• Je hebt stage- of werkervaring in een functie als Calculator


Over het bedrijf

Wat biedt Maandag® jou?

Wij bieden je een marktconform salaris (op basis van cao CAR UWO). Er liggen mogelijkheden op projectbasis, maar ook voor vast dienstverband. Je ontvangt daarnaast een netto reiskostenvergoeding van €0,19 per kilometer of een leaseauto. Wij bieden diverse trainingsmogelijkheden en je maakt deel uit van een brede groep professionals. Zo kun je integraal te blijven denken, kennis delen, elkaar helpen in lastige dossiers en jouw netwerk uitbreiden.

recruiter van de vacature

Jasper Koehorst

recruiter van de vacature

Jasper Koehorst