Civiel Wijkbeheerder

  • Category bouw en civiel
  • Region groningen drenthe
  • opleidingsniveau mbo
  • remoteId 9083749

Over de functie

Als wijkbeheerder ben je een belangrijke schakel tussen de teamleider en de buitendienst. Het is een verantwoordelijke en afwisselende functie waarbij je zowel buiten als op kantoor je werkzaamheden uitvoert. Het onderhoud wordt uitgevoerd volgens beeldkwaliteit-bestekken.


Een belangrijke taak is het begeleiden, stimuleren en motiveren van je medewerkers. Daarnaast speel je een rol in de coördinatie en het realiseren van het groen/grijs onderhoud in verschillende wijken. Je bent verantwoordelijk voor het afhandelen van meldingen en/of klachten over het onderhoud in die wijken.

Het up-to-date houden van de gegevens en het uitvoeren van schouw ten aanzien van objecten als; wegen, groen, riolering en kunstwerken behoort tot jouw functie.

Je bent mede verantwoordelijk voor de coördinatie van de gladheidsbestrijding. Hierbij draai je samen met collega’s piketdiensten.

Functie eisen

  • een afgeronde MBO- opleiding richting grijs/groen is een harde eis
  • relevante stage- of werkervaring;
  • een positieve en enthousiaste instelling

Over het bedrijf

Wat biedt Maandag® jou?

Wij bieden je een marktconform salaris (op basis van cao CAR UWO). Een vast dienstverband behoort hierbij tot de mogelijkheden! Je ontvangt daarnaast een netto reiskostenvergoeding van €0,19 per kilometer of een leaseauto.

Met Club Maandag zijn er tal van trainingsmogelijkheden en maak je deel uit van een brede groep professionals. Zo kun je integraal te blijven denken, kennis delen, elkaar helpen in lastige dossiers en jouw netwerk uitbreiden.

recruiter van de vacature

Jasper Koehorst

recruiter van de vacature

Jasper Koehorst