HBO Verpleegkundige

  • Category zorg-vvt
  • Region overijssel
  • opleidingsniveau hbo
  • remoteId 9091108

Over de functie

Als HBO Verpleegkundige sta je stevig in je schoenen en kun je omgaan met mensen die pijn hebben, of verward zijn en geen grip meer hebben op de realiteit, of ongeneeslijk ziek zijn. Het is belangrijk dat je vakkundig en betrouwbaar bent. Verpleegkunde is een afwisselend en dynamisch beroep. Een beroep dat bij je past als je iemand bent die graag voor mensen zorgt, verantwoordelijkheid durft te nemen en het prettig vindt om samen te werken.

Waarom als HBO Verpleegkundige aan de slag bij Maandag®?

Je bent iemand die in staat is om met een kritische blik de zorgkwaliteit optimaal te verbeteren. Een vakkundig en betrouwbaar persoon, je bent energiek en een frisse wind binnen je nieuwe werkplek.

Daarnaast ben je ook iemand die snel schakelt, initiatief neemt en waar nodig niet bang is om knopen door te hakken en beslissingen te nemen in acute situaties. Maandag® biedt jou als HBO Verpleegkundige de gelegenheid om je expertise bij diverse organisatie in te zetten vanuit een vast dienstverband. Kortom, jij bent de HBO Verpleegkundige met hart voor de zorg, het centrale punt, ambitie voor de toekomst en bovenal, de nieuwe zorgtopper van Maandag®

Functie eisen

  • Je hebt een afgeronde HBO opleiding verpleegkunde;
  • Je staat BIG geregistreerd;
  • In het bezit van een rijbewijs B;
  • Je hebt een flexibele houding.

Over het bedrijf

Vanuit een dienstverband bij Maandag® kun je diverse opdrachten vervullen. Een opdracht voor de lange termijn behoort ook tot de mogelijkheden. Wij bieden een marktconform salaris volgens de betreffende cao. Je wordt ingeschaald op basis van opleiding en ervaring.

Wij vergoeden alle reiskosten op basis van €0,19 per kilometer en een leaseauto behoort ook tot de mogelijkheden. Uiteraard horen pensioenregeling, vakantiedagen en vakantiegeld ook tot de voorwaarden. Samen met de Maandag® Academy werk je aan je persoonlijke ontwikkeling en volg je diverse cursussen en trainingen.


recruiter van de vacature

Jeroen Lankheet

recruiter van de vacature

Jeroen Lankheet