GZ psycholoog gehandicaptenzorg

  • Category zorg-ggz zorg-zorg overig
  • Region overijssel
  • opleidingsniveau wo
  • remoteId 9091129

Over de functie

Als GZ psycholoog in de gehandicaptenzorg werk jij met een diversiteit aan problematieken en je moet jouw behandelplan daar op aanpassen. Als GZ psycholoog in de gehandicaptenzorg zal jij adequaat moeten inspelen op de behoeftes en belangen van de cliënten. Je bent verantwoordelijk voor het voeren van de intakes, het psychodiagnostisch onderzoeken en het beoordelen daarvan. Jij stelt de diagnose en zet een behandelplan uit. Samen met jouw collega’s in verschillende disciplines pak jij dit aan en overleg jij waar nodig.

Daarnaast ben jij verantwoordelijk voor het informeren en adviseren van individuele cliënten, maar ook het informeren van medewerkers en het management. Jij vervult een inhoudelijk coördinerende rol en je bent verantwoordelijk voor het beleid, en de ontwikkeling en implementaties hiervan. Je hebt een signalerende rol en moet oog hebben voor procesverbeteringen. Jouw visie is van belang en jij zal een inspirerende bijdrage leveren aan het vakgebied. Jouw mening telt!

Maandag® biedt je een marktconform salaris. De inschaling gebeurt op basis van opleiding en werkervaring, volgens de betreffende CAO. Tevens kan je vanuit Maandag® met een dienstverband diverse opdrachten vervullen, en bestaat de mogelijkheid om een opdracht voor lange termijn te doen. Ook biedt Maandag® een reiskostenvergoeding van €0,19 per kilometer ongeacht het aantal kilometers, en bestaat er een mogelijkheid voor een leaseauto. Het aantal uren is bespreekbaar en geven we vorm op basis van jouw wensen. Tot slot behoren pensioenregeling, vakantiedagen en vakantiegeld ook tot de voorwaarden. Maandag® vindt het belangrijk dat jij goed op je plek zit en denkt graag mee over het vormgeven hiervan!

Functie eisen

- Je bent in het bezit van een gezondheidszorg psycholoog diploma;

- Je bent

in het bezit van een BIG registratie;

- Je kunt een VOG aanleveren;

-Je hebt Affiniteit met de doelgroep. 

Over het bedrijf

Maandag®

recruiter van de vacature

Nina Klunder

recruiter van de vacature

Nina Klunder