Gedragswetenschapper GGZ/LVB

  • Category zorg-ggz zorg-zorg overig
  • Region gelderland
  • opleidingsniveau wo
  • remoteId 9091122

Over de functie

Als gedragswetenschapper ben jij verantwoordelijk voor het methodisch behandelklimaat van een aantal groepen. Dit doe je samen met de clusterleider. Jij ziet toe op een consistente en methodische uitvoering binnen de groepen en bepaalt de inhoudelijke behandeling voor de cliënt. Jij stelt de individuele behandelplannen op. Daarnaast evalueer je deze en stel je waar nodig de behandelplannen bij. Jij coördineert en integreert alle interventies door bij de behandeling betrokken disciplines. Vind je het leuk om een bijdrage te leveren aan beleidsontwikkeling? Top! Dit is ook onderdeel van je werkzaamheden.


In deze functie ondersteun jij (jong)volwassenen met een (zeer) intensieve begeleidingsvraag. De cliënten hebben naast een licht verstandelijke beperking in veel gevallen ook bijkomende psychiatrische problematieken. Hierbij kan je denken aan bijvoorbeeld autisme of een hechtings- of persoonlijkheidsstoornis. Jouw doel is om de vaardigheden van jouw cliënten op het gebied van zelf- en sociale redzaamheid in stand te houden en te vergroten. Daarnaast speelt participatie in de samenleving ook een rol.


De organisatie stelt jouw werkzaamheden zeer op prijs. Om deze reden mag jij je eigen agenda grotendeels zelf bepalen. De organisatie houdt graag rekening met jouw privésituatie. 

Functie eisen

·         Minimaal een jaar ervaring binnen de GGZ/LVB;

·         Je hebt een afgeronde WO opleiding orthopedagogiek/psychologie;

·         Je bent op korte termijn beschikbaar voor 32 uur per week.recruiter van de vacature

Melissa Kuper

recruiter van de vacature

Melissa Kuper