MBO Verpleegkundige

  • Category zorg-vvt
  • Region overijssel
  • opleidingsniveau mbo
  • remoteId 9091087

Over de functie

Ben je zelfverzekerd en handel je daadkrachtig in onvoorziene situaties Je bent een rots in de branding voor bewoners en collega’s. Je werkwijze is van nature warm en oprecht. Je bent kritisch en trots op je vak en je helpt je collega’s graag om verschil te maken in het leven van de patiënten.

Als verpleegkundige houd jij je bezig met de verpleging van mensen die hulpbehoevend zijn. Je richt je ten eerste op de basiszorg, zoals het wassen en aankleden van de cliënt. Daarnaast zal je je bezighouden met het verzorgen van eventuele complexe zorg van de cliënt. Ook zal je de cliënt observeren en ervoor zorgen dat de cliënt op tijd de juiste medicatie krijgt. Verder zal je verpleegtechnische handelingen uitvoeren zoals het inbrengen van een sonde of katheter. Tevens help je de cliënt en zijn of haar naasten om te leren leven met een ziekte en zoveel als mogelijk de regie te blijven voeren over het eigen leven.

Elke dag is anders, dat vind jij leuk! Je bent zorgzaam en kan zowel in een team als zelfstandig goed werken.

Functie eisen

·         Afgerond diploma MBO niveau 4 verpleegkunde;

·         BIG Geregistreerd;

·          In het bezit van een rijbewijs B;

·         Bekwaam voor het uitvoeren van verpleegtechnische handelingen. 

Over het bedrijf

Wij bieden een marktconform salaris volgens de betreffende cao. Wij vergoeden alle zakelijke reiskosten op basis van €0,19 per kilometer en een leaseauto behoort ook tot de mogelijkheden. Uiteraard horen pensioenregeling, vakantiedagen en vakantiegeld ook tot de voorwaarden. Tevens is er een mogelijkheid voor een vast dienstverband.

recruiter van de vacature

Jeroen Lankheet

recruiter van de vacature

Jeroen Lankheet