Verzorgende IG

  • Category zorg-vvt zorg-zorg overig
  • Region limburg
  • opleidingsniveau mbo
  • remoteId 9091101

Over de functie

Als verzorgende IG vliegen de banen je om de oren. Maar waar kom jij nou het best tot je recht?

Hier komen we graag achter. Bij Maandag® stellen wij jou centraal! We willen jou als persoon leren kennen. Om vervolgens samen naar jouw behoeftes en de mogelijkheden binnen Maandag® te kijken. Jouw persoonlijke ontwikkeling is ons uitgangspunt.

Als verzorgende IG stel jij de behoefte van de cliënt centraal. Je ondersteunt de cliënt in de persoonlijke basiszorg en verricht verpleegtechnische handelingen. Je maakt altijd een momentje vrij voor je cliënt en luistert! Jij geniet van het persoonlijke contact wat je legt en haalt voldoening uit de lach op het gezicht van jouw cliënt. Jij wil het verschil maken! Toch?

Werken in de zorg is leuk! Maar ook zeker zwaar. Je moet het maar kunnen.. Dat weten wij bij Maandag®. We zetten er dan ook graag het een en ander tegenover. Wat dacht je van een mooi salaris, goede arbeidsvoorwaarden en reiskostenvergoeding of eventueel zelfs een leaseauto?

Daarnaast ontvang je persoonlijke projectbegeleiding van je accountmanager en een luisterend oor van je recruiter. Ook bieden wij verschillende trainings- en opleidingsmogelijkheden aan, dit alles zodat jij jezelf kunt blijven ontplooien. Want ook dát vinden wij belangrijk.

Nieuwsgierig naar meer? Solliciteer! Of neem rechtstreeks contact met mij op. Ik nodig je graag uit voor een persoonlijk gesprek. Dan kijken we samen waar jij nou écht het allerbest tot je recht komt. 

Functie eisen

  • jouw hart ligt in de zorg
  • je wil jezelf graag blijven ontwikkelen
  • je beschikt over een VIG diploma of staat op het punt deze te behalen

recruiter van de vacature

Merál Westbroek

recruiter van de vacature

Merál Westbroek