Recruiter bouw en civiel

  • Category bouw en civiel maandag intern
  • Region gelderland
  • opleidingsniveau hbo wo
  • remoteId 9090658

Over de functie

Als recruiter bouw en civiel bij Maandag® ben je vastbesloten om professionals aan onze organisatie, maar ook aan jou te binden. Aan jou de taak om met professionals met een civiel technische achtergrond in gesprek te gaan, met als doel een goede match te maken en je eigen succes te vieren!


Wat ga je doen in deze functie?

Als Recruiter bij Maandag® ben je continu in contact met professionals met een juridische achtergrond. Je doet dit vanuit jouw specialisatie bouw en civiel. Denk hierbij

aan functies als werkvoorbereiders, bouwplantoetsers, bouwinspecteurs en vergunningverleners.

Het benaderen van professionals via social media en spreken van hen hier op de vestiging, is een groot onderdeel van jouw takenpakket. Tevens blijf je betrokken bij het hele proces: van sollicitatiegesprek tot aanname op contract.

Zodra de professional via jou en je Accountmanager aan de slag is gegaan, blijf je eerste aanspreekpunt, om vanuit hier een duurzame relatie op te bouwen met je professional.

Functie eisen

  • Afgeronde HBO/WO opleiding
  • Affiniteit met werving en selectie

Over het bedrijf

Waar ga je werken?

Maandag® Arnhem wordt gekenmerkt door haar dynamische, directe en open cultuur. We werken hard, vieren successen, en houden van een vrijmibo! We werken samen maar verliezen ons eigen doel niet uit het oog. Kom jij ons team versterken?


Wat bieden wij je?

Passend salaris, laptop en telefoon zijn vanzelfsprekend. Daarnaast bieden we voldoende ruimte je te ontwikkelen.

Kortom: bij Maandag® zijn we op zoek naar een persoonlijkheid. Graag ga ik met je in gesprek of Maandag® en jij bij elkaar passen!

recruiter van de vacature

Tessa Smit

recruiter van de vacature

Tessa Smit