Verzorgende IG en Verpleegkundige in het Klooster

  • Category zorg-vvt
  • Region noord-brabant
  • opleidingsniveau mbo hbo
  • remoteId 9090141

Over de functie

Wij zijn op zoek naar een Verzorgende IG en een Verpleegkundige voor een Klooster in Breda voor 24-28u per week. Het gaat om een unieke zorglocatie!

Zoek je een team waar je kunt bouwen aan de optimale samenwerking en de te leveren zorg? Een nieuwe uitdaging waar jij jezelf kunt blijven ontwikkelen? Dan ben jij de professional die we zoeken!

De congregatie, is op hoge leeftijd, met de complexe zorg die daarbij hoort. Onder de zorg valt PG, GP en Somatiek, waarbij je in een team van 15 medewerkers komt. Daarnaast hebben de bewoners nog een grote zelfstandigheid en een actieve dagbesteding, waarbij een aantal nog niet hulp behoevend zijn. Het geloof speelt een grote rol in het dagelijkse leven van het katholieke klooster. De zorg werkt nauw samen met de coördinator zusterbelangen van de congregatie.

Je bent dagelijks bezig met het bieden van cliëntgerichte verpleging en verzorging op basis van individuele zorgbehoeften, zoals die zijn vastgelegd in het zorgdossier. Je ondersteunt op het vlak van verzorging, voert de verpleging uit en geeft advies in complexe situaties.

In overleg is de startdatum bespreekbaar.   


Functie eisen

  • Je bent in het bezit van het diploma Verzorgende niveau 3-IG of een vergelijkbaar diploma.
  • Of Je bent in het bezit van het diploma Verpleegkundige niveau 4 of 5.
  • Je hebt affiniteit met het werken in een klooster.
  • Je bent bevoegd en bekwaam om verpleegtechnische handelingen uit te voeren.
  • Je kunt zowel zelfstandig als in teamverband functioneren

  Wij bieden je een marktconform salaris conform de VVT CAO. Wij vergoeden alle zakelijke reiskosten op basis van €0,19 per kilometer. Samen met Maandag Academy werk je aan je persoonlijke ontwikkelingen en volg je diverse cursussen en trainingen. Uiteraard horen pensioenregeling, vakantiedagen en vakantiegeld ook tot de voorwaarden. Tevens is er een mogelijkheid om in aanmerking te komen voor een vast dienstverband.

 Herken jij jezelf in het bovenstaande profiel en ben je enthousiast geworden? Solliciteer dan direct! Wil je meer weten over deze opdracht? Ik vertel je er graag meer over!

Jij zorgt graag voor mensen, wij zorgen graag voor jou.


recruiter van de vacature

Dominique van Ierssel

recruiter van de vacature

Dominique van Ierssel