Sociaal Psychiatrisch Verpleegkundige (vast dienstverband)

  • Category zorg-ggz
  • Region utrecht
  • opleidingsniveau hbo wo
  • remoteId 9089974

Over de functie

De geestelijke gezondheidszorg is de plek waar jij als verpleegkundige in je kracht staat. Het spanningsveld tussen de behandeling en beveiliging ga jij niet uit de weg. Voor uitdagingen zet jij je in, maar blijft altijd de patiënt voor jou daarin centraal. Het overkoepelende doel binnen je werkzaamheden is om de handvaten en ondersteuning te bieden om de patiënt weer vat te laten krijgen op zijn of haar eigen leven.

Vanuit onze opdrachtgevers in regio Utrecht krijgen wij regelmatig de vraag naar Sociaal psychiatrisch Verpleegkundigen. Onze opdrachtgevers zijn actief binnen de ambulante tak, de forensische psychiatrie en de overige psychiatrische zorg. Aan jou als professional de keuzevrijheid om zelf aan te geven waar jouw voorkeur naar uitgaat.

Haal jij als Sociaal psychiatrisch Verpleegkundige jouw energie uit groei en dynamiek? Dan bieden wij jou graag die mogelijkheid middels een vast dienstverband of een bepaalde tijdscontract. Middels jouw (financiële) zekerheid word jij niet weerhouden van jouw ontwikkeling en groei als Psychiatrisch Verpleegkundige middels het opdoen van werkervaring bij verschillende opdrachtgevers.

Functie eisen

  • BIG registratie
  • Diploma HBO-V, aangevuld met diploma Sociaal Psychiatrisch Verpleegkundige (SPV)
  • Beschikbaar voor 32-36 uur per week
  • Rijbewijs B is een pré


Wat biedt Maandag® jou? Uiteraard naast een marktconform salaris is het leasen van een auto een mogelijkheid bij ons. Hierbij is de keuze aan jou of je deze voor woon-werk verkeer wilt gebruiken of ook privé wilt rijden. Kies je ervoor om met eigen vervoer te gaan? Dan kan dat ook en vergoeden wij €0,19 per kilometer. Maandag® is naast jouw werkgever ook jouw sparringpartner en wij denken graag mee met jouw ambities en carrière stappen.

recruiter van de vacature

Matthias Verheul

recruiter van de vacature

Matthias Verheul