ANIOS Psychiatrie

  • Category zorg-ggz
  • Region utrecht
  • opleidingsniveau wo
  • remoteId 9089970

Over de functie

Bij Maandag® helpen wij professionals naar de volgende stap in hun carrière. We zijn gespecialiseerd in het vinden van opdrachten op maat. Voor professionals die de uitdaging niet uit de weg gaan is het een goede mogelijkheid om in verschillende keukens te kijken en zo hun eigen expertise verder uit te kunnen breiden. Binnen ons brede aanbod aan opdrachtgevers hebben wij opdrachten binnen verschillende ziektebeelden en gevarieerde doelgroepen, dus er zit altijd wel iets voor jou bij!


Dat maakt dat wij op zoek zijn naar een ANIOS Psychiatrie die het interessant en uitdagend vindt om, bijvoorbeeld vanuit een vast dienstverband, diverse opdrachten/functies in te vullen. Een opdracht voor de kortere termijn behoort ook tot de mogelijkheden. Een mooie mogelijkheid om binnen verschillende organisaties werkervaring op te doen en zo in diverse keukens een kijkje te nemen. Mocht je hier nog vragen over hebben neem gerust contact met mij op via 0622278899


Sta jij klaar om jouw kennis en deskundigheid in het werkveld in te zetten voor 24-40 uur per week? Dan zien wij jouw cv graag tegemoet naar matthias.verheul@maandag.nl.

Functie eisen

  • Afgeronde opleiding Geneeskunde en geldige BIG registratie
  • Beschikbaar voor 24-40 uur per week
  • In het bezit van een rijbewijs B


Wat biedt Maandag® jou? Uiteraard naast een marktconform salaris is het leasen van een auto een mogelijkheid bij ons. Hierbij is de keuze aan jou of je deze voor woon-werk verkeer wilt gebruiken of ook privé wilt rijden. Kies je ervoor om met eigen vervoer te gaan? Dan kan dat ook en vergoeden wij €0,19 per kilometer. Maandag® is naast jouw werkgever ook jouw sparringpartner en denken graag mee met jouw ambities en carrière stappen.

recruiter van de vacature

Chris Resida

recruiter van de vacature

Chris Resida