Verzorgende IG

  • Category zorg-vvt
  • Region friesland
  • opleidingsniveau mbo
  • remoteId 9088402

Over de functie

Als verzorgende IG ben je op vele manieren inzetbaar op het gebied van zorg, welzijn en wonen. Binnen Maandag Leeuwarden hebben wij diverse projecten beschikbaar waarin jouw kennis en kunde goed in te zetten zijn. Je draagt bij aan de kwaliteit van leven van de cliënten door in te spelen op hun zorgvragen. Je werkt zorgvuldig en zelfstandig, maar vindt het ook leuk om samen met het team te kijken naar de knelpunten en bijpassende oplossingen. Je bent flexibel en weet van aanpakken. Voldoe jij aan de onderstaande functie-eisen en wil jij kijken of wij iets voor elkaar kunnen betekenen? Mail dan je CV naar krishna.janki@maandag.nl. De startdatum, het aantal uren en de werklocatie (Friesland) zijn in overleg. Tevens biedt Maandag de mogelijkheid tot een vaste aanstelling!

Functie eisen

-          Afgeronde opleiding tot Verzorgende IG

-          Bevoegd en bekwaam

-          Flexibel inzetbaar (wisselende diensten willen en kunnen werken)

-          Stressbestendig (kunnen werken in een hectische werkomgeving)

-          In bezit van rijbewijs B


Wat biedt Maandag® jou?

Vanuit een dienstverband bij Maandag® kun je diverse opdrachten/functies vervullen. Dit kan ook uitlopen tot een vast dienstverband. Wij bieden een marktconform salaris volgens de betreffende cao (VVT). Wij vergoeden alle reiskosten op basis van €0,19 per kilometer en een leaseauto behoort ook tot de mogelijkheden. Uiteraard horen pensioenregeling, vakantiedagen en vakantiegeld ook tot de voorwaarden.


Samen met de Maandag® Academy werk je aan je persoonlijke ontwikkeling en volg je diverse cursussen en trainingen. Gedurende je opdracht word je begeleid door je Accountmanager en Recruiter.


Wil jij dus zekerheid combineren met afwisseling en uitdaging? Dan ben je bij Maandag® aan het juiste adres en komen we graag met je in contact om de mogelijkheden te bespreken.

recruiter van de vacature

Sanne Lindeman

recruiter van de vacature

Sanne Lindeman