Woonbegeleider psychiatrie

  • Category zorg-ggz
  • Region utrecht
  • opleidingsniveau mbo
  • remoteId 9087500

Over de functie

Voor een van onze opdrachtgevers in de mooie regio Utrecht zijn wij op zoek naar een ervaren woonbegeleider/ondersteuner. Heb jij ervaring binnen de GGZ en ben je klaar om een nieuwe uitdaging aan te pakken? Lees dan snel verder en wie weet begint Maandag® voor jou een nieuw avontuur. 

Als woonbegeleider houdt je jezelf bezig met het helpen  en ondersteunen van de cliënten hun rehabilitatie en hun re-integratie in de maatschappij. Dit probeer je te realiseren door het creëren van een veilige omgeving en vertrouwensband tussen jou en de cliënt. Dit doe je niet door eindeloos te praten of discussiëren, maar gewoon door er te zijn en dingen te doen die op dat moment nodig zijn. Mee de tuin in, helpen een kamer op te ruimen, een te drukke bezoeker even mee naar buiten te nemen kort. Jij voorziet de cliënten van alles dat zij nodig hebben om weer terug te keren naar het burgerschap. Met jouw inzet overbrug je het verschil tussen hun ongemak met het gewone leven en hun wens om daar weer deel van uit te gaan maken.

Functie eisen

  • Minimaal een afgeronde opleiding MBO niveau 3 in medische richting (bijvoorbeeld SPW of MMZ)
  • Relevante werkervaring binnen de GGZ
  • Ruimte in je agenda om 24-32 uur te werken op onregelmatige basis

Wat biedt Maandag® jou? Uiteraard naast een marktconform salaris is het leasen van een auto een mogelijkheid bij ons. Hierbij is de keuze aan jou of je deze voor woon-werk verkeer wilt gebruiken of ook privé wilt rijden. Kies je ervoor om met eigen vervoer te gaan? Dan kan dat ook en vergoeden wij €0,19 per kilometer. Maandag® is naast jouw werkgever ook jouw sparringpartner en wij denken graag mee met jouw ambities en carrière stappen.

recruiter van de vacature

Matthias Verheul

recruiter van de vacature

Matthias Verheul