Maatschappelijk Werker gebiedsteam

  • Category sociaal domein
  • Region groningen drenthe
  • opleidingsniveau hbo wo
  • remoteId 9086634

Over de functie

Voor een Sociaal Team bij een gemeente in de provincie Drenthe ben ik op zoek naar een Maatschappelijk Werker voor 32 uur in de week. Je gaat in een Sociaal Team werken waarbij iedereen een eigen taak heeft, maar overleg en samenwerking zeer belangrijk is. Je kan goed zelfstandig werken en staat stevig in je schoenen. Daarnaast ben je creatief in het vinden van maatwerkoplossingen en heb je ervaring met de regievoering over complexe hulpverleningstrajecten.

Als Maatschappelijk Werker ben je breed inzetbaar in een gebiedsteam. Je stimuleert mensen om (weer) actief deel te nemen aan de samenleving en ondersteunt hen bij het oppakken van hun problemen. Je hebt oog voor signalen buiten je expertisegebied. Voor deze functie kun je zowel Wmo-aanvragen afhandelen, als gecompliceerde maatschappelijk vragen oppakken. Denk hierbij aan vechtscheidingen, burenruzies, geld- en regelzaken etc. Het is van belang dat je naast het gezin staat en samen met het gezin de ondersteuningsbehoefte in kaart brengt. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor de coördinatie van de zorg- en dienstverlening en versterk je de mogelijkheden van het gezin. 

Functie eisen

  • Relevante HBO opleiding (MWD of SPH)
  • Kennis en/of affiniteit met Wmo vanaf 2015
  • Ervaring op het gebied van maatschappelijk werk
  • Ervaring met het T-shaped model is een pré

Over het bedrijf

Wat Maandag® jou kan bieden!

Een dienstverband bij Maandag® biedt jou zekerheid en de mogelijkheid om bij diverse gemeentes aan het werk te gaan. Dit kunnen korte opdrachten zijn, maar ook zeker opdrachten voor een langere periode. In dit gehele proces zullen wij je persoonlijk begeleiden. Daarnaast stimuleren wij het om je zowel op professioneel als persoonlijk vlak te ontwikkelen. Wij denken graag met jou mee om je (vakinhoudelijk) verder op te leiden met behulp van trainingen en cursussen.

Wij zijn ontzettend blij met alle reacties. Mocht je echter binnen 5 werkdagen geen reactie hebben ontvangen, dan sluit jouw profiel niet voldoende aan en zullen we jouw sollicitatie niet verder in behandeling nemen.

recruiter van de vacature

Shiromi Schuurmans

recruiter van de vacature

Shiromi Schuurmans