Verpleegkundige

  • Category zorg-zorg overig
  • Region noord-brabant
  • opleidingsniveau mbo hbo
  • remoteId 9086633

Over de functie

Voel jij als verpleegkundige helemaal op je plek in een omgeving waar jij mensen met een lichamelijke beperking verder brengt? Dan heb ik een prachtige uitdaging voor je om een kleinschalige locatie in West-Brabant er weer bovenop te helpen!

Met name in de ochtenddienst heb je het druk met zorg gerelateerde werkzaamheden. Het verstrekken van medicatie aan bewoners, het helpen opstaan en het wassen van de bewoners. De mate van de zorg varieert sterk, de één heeft slechts aansturing nodig, de ander kan geholpen worden met een actieve lift of een draaischijf. De werkzaamheden zijn afwisselend.

Jouw werkgever

Je werkt uiteraard voor Maandag®, maar je bent de eerste zes maanden werkzaam bij een zorginstelling in Tilburg. Op deze locatie biedt de opdrachtgever ondersteuning en zorg aan mensen met een lichamelijke, verstandelijke of meervoudige beperking en aan mensen met autisme of niet-aangeboren hersenletsel. De dienstverlening loopt uiteen van ondersteuning thuis tot aan 24-uurs zorg in een woongroep en van behandeling tot begeleiding naar werk. De zorginstelling ondersteunt op die momenten dat het nodig is en daagt mensen uit om hun grenzen waar mogelijk te verleggen.

Er werken 2500 professionals die zorg en ondersteuning bieden aan ruim 3500 mensen. Voor de zorginstelling in West-Brabant is maandag® op zoek naar een Verpleegkundige. De organisatie biedt zorg en begeleiding aan 28 cliënten met een lichamelijke beperking, die veel zorg hebben. Het team bestaat uit verpleegkundigen, begeleiders, leerlingen, stagiairs en een teamleider. De organisatie is in wederopbouw en beschikt over een hele begane teammanager.

Doelgroep

Niet aangeboren hersenletsel en licht verstandelijk beperkten

Functie eisen

  • Jij bent een enthousiaste en bevlogen verpleegkundige met enige jaren werkervaring binnen de gehandicaptenzorg . Je verstaat jouw vak!
  • Je hebt een diploma op mbo 4 of hbo niveau richting Verpleegkunde en je hebt een BIG-registratie.
  • Daarnaast ben jij stressbestendig en houd je van afwisseling
  • Alleen sollicitaties die aan bovenstaande eisen voldoen worden in behandeling genomen.

Wij bieden

Maandag® biedt jou de gelegenheid om je expertise bij diverse organisatie in te zetten en uit te breiden. Daar wordt de zorgbranche blij en beter van, maar jij ook! Bij Maandag® koppel je dus de voordelen van een vaste werkgever aan de voordelen van flexibel werken! Daarnaast ontvang je een uitstekend salaris dat recht doet aan jouw kennis en ervaring (conform de salarisschalen). Je wordt ingeschaald op basis van opleiding en ervaring.

Wij vergoeden alle reiskosten op basis van €0,19 per kilometer. Samen met de Maandag® Academy werk je aan je persoonlijke ontwikkeling en volg je diverse cursussen en trainingen. Uiteraard horen pensioenregeling, vakantiedagen en vakantiegeld ook tot de voorwaarden.

Herken jij jezelf in het bovenstaande profiel en ben je enthousiast geworden? Solliciteer dan direct! Wil je meer weten over deze opdracht? Of heb je algemene vragen over de mogelijkheden bij de grootste detacheerder in de publieke sector? Ik vertel je er graag meer over!

Jij zorgt graag voor mensen, wij zorgen graag voor jou.

recruiter van de vacature

Nicolette Kommers

recruiter van de vacature

Nicolette Kommers