Apothekersassistent

  • Category zorg-zorg overig
  • Region noord-holland
  • opleidingsniveau mbo
  • remoteId 9085971

Over de functie

Lachen is het beste medicijn.

Als apothekersassistent zorg jij ervoor dat de patiënten de juiste aandacht en support krijgen die zij verdienen. Het is van groot belang dat je communicatief vaardig bent en klant gericht, Je ben het eerste aanspreekpunt voor patiënten die vanuit de arts medicatie voorgeschreven krijgen.

Wat ga je doen? Als apothekersassistent  geef je voorlichting aan patiënten met betrekking tot de genees-en zelfzorgmiddelen en zorgt voor een correcte administratieve afhandeling. Jij zorgt ervoor dat iedereen op tijd en correct zijn of haar medicatie ontvangt. Je werkt secuur, snel en kunt mensen goed adviseren. Je bent onderdeel van een proces binnen de apotheek en het is van belang om dit proces zo goed mogelijk de bewaken. Geen dag is hetzelfde als apothekersassistent, wat van elke dag weer een nieuwe uitdaging maakt.

Wij vinden het erg belangrijk dat je je thuis voelt en vooral plezier en energie uit je werk haalt. Daarom krijg je bij Maandag gedurende je opdracht begeleiding door je accountmanager en recruiter, jouw werkgeluk staat bij ons voorop. 

Functie eisen

  • Een MBO diploma Apothekersassistent
  • Relevante werkervaring
  • Communicatief vaardig
  • Goede beheersing van de Nederlandse taal


Wat biedt Maandag® jou?

Wij bieden een marktconform salaris volgens de betreffende cao. Wij vergoeden alle zakelijke reiskosten op basis van €0,19 per kilometer en een leaseauto behoort ook tot de mogelijkheden. Uiteraard horen pensioenregeling, vakantiedagen en vakantiegeld ook tot de voorwaarden. Tevens is er een mogelijkheid om in aanmerking te komen voor een vast dienstverband.

Wil jij zekerheid combineren met afwisseling en uitdaging? Dan ben je bij Maandag® aan het juiste adres en komen we graag met je in contact om de mogelijkheden te bespreken.


Over het bedrijf

Over het bedrijf:

Maandag® detacheert interim professionals in de publieke sector. Wij steken onze handen uit onze mouwen voor professionals die maar wat graag het verschil willen maken. En altijd uitkijken naar de maandag. Professionals bij Maandag® hebben talent. Zij zien werk als een belangrijk onderdeel van hun leven. En willen daar alles uithalen. Met meer dan 2.500 professionals is Maandag® de detacheerder van de publieke sector. Wil jij meer weten over Maandag®? Kijk dan voor meer info op www.maandag.nl

recruiter van de vacature

Larissa van der Sleen

recruiter van de vacature

Larissa van der Sleen