Verpleegkundige Gehandicaptenzorg

  • Category zorg-zorg overig
  • Region overijssel
  • opleidingsniveau mbo hbo
  • remoteId 9085868

Over de functie

Als verpleegkundige ben jij een zorgzame en energieke zorgverlener. Jij wilt mensen die zorg nodig hebben een gelukkig gevoel geven. Daarnaast ben je ook verantwoordelijk voor het signaleren van knelpunten en ben je kritisch over de zorgplannen en de verbetering hiervan. Jij bent de rechterhand van de arts, hij kan vragen om contact op te nemen met bijvoorbeeld een huisarts, notities te maken voor een cliënt of dossiers bij te werken. Triage is een groot deel van de werkzaamheden. Aan de hand daarvan zal namelijk de huisarts wel of niet/direct of later ingeschakeld moeten worden. Als verpleegkundige ben je daarnaast ook verantwoordelijk voor coördinerende taken en zie jij uitdaging in het werken aan kwaliteitsverbetering. Je moet een kritische blik hebben t.o.v. lopende processen. Het bezoeken van patiënten op locatie en/of het houden van spreekuren behoort tot de mogelijkheden indien de personeelsbezetting dit toelaat. 


Daarnaast vind je het fijn om net even dat extraatje te bieden aan de cliënt en je vindt het belangrijk dat iemand zich op zijn/haar gemak voelt! Ben jij deze persoon? Reageer dan snel!

Functie eisen

Functie eisen

  • Je hebt minimaal een afgeronde opleiding tot MBO verpleegkunde en/of HBO verpleegkunde;  
  • Je bent flexibel inzetbaar;
  • Ervaring met Licht verstandelijk gehandicapten is een pré;
  • Per direct beschikbaar voor de zomermaanden voor 24 uur per week.

Over het bedrijf

Wat kan Maandag® jou bieden?


Maandag® biedt je een marktconform salaris. De inschaling gebeurt op basis van opleiding en werkervaring, volgens de betreffende CAO (VVT). Tevens kan je vanuit Maandag® met een dienstverband diverse opdrachten vervullen en bestaat de mogelijkheid om een opdracht voor lange termijn te doen. Ook biedt Maandag® een reiskostenvergoeding van €0,19 per kilometer ongeacht het aantal kilometers en bestaat er een mogelijkheid voor een leaseauto. Maandag® vindt het belangrijk dat jij goed op je plek zit en denkt graag mee over het vormgeven hiervan!

recruiter van de vacature

Jeroen Lankheet

recruiter van de vacature

Jeroen Lankheet