Consulent Servicepunt

  • Category zorg-zorg overig
  • Region noord-brabant
  • opleidingsniveau mbo
  • remoteId 9085816

Over de functie

Wij zoeken voor een kleine zelfstandige organisatie in Breda per direct een Consulent Servicepunt voor 16 uur per week. Het betreft op dit moment een tijdelijke vacature voor 4 maanden, met kans op verlenging.

Het is een kleine zelfstandige organisatie binnen de ouderenzorg due 110 plaatsen voor bewoners met een zorgindicatie heeft, 10 logeerkamers, dagopvang voor de wijk en zorg aan huis voor huurders op het terrein en in de wijk. Daarnaast staan ze voor warme, professionele zorg van goede kwaliteit.

Wat ga je doen?

Jij verwerft actief nieuwe cliënten voor onze 110 plaatsen, de logeer- en dagopvang en de huurders op het terrein Als consulent servicepunt ben je het visitekaartje! Je bent het eerste aanspreekpunt voor toekomstige bewoners, je verstrekt informatie en geeft rondleidingen.

Jij verheldert de zorgvraag, begeleidt het keuzeproces, organiseert overbruggingszorg en zorgarrangementen, zodat de zorg optimaal afgestemd is op de zorgbehoefte.

Je handelt plaatsingen administratief af en je beheert de wachtlijst. Bij het servicepunt werken twee ouderenadviseurs en een medewerker cliëntenadministratie, die samen zorgen voor een continue bereikbaarheid van het servicepunt op werkdagen. Tijdens vakantie vervang je de medewerker cliëntenadministratie.


Functie eisen

Wat breng je mee?

Je bent in het bezit van het diploma verpleegkundige niveau 4 en hebt ervaring in een soortgelijke functie in de (ouderen) zorg. Verder beschik je over kennis van financiering van de zorg, indicatiestellingen, wetgeving en de sociale kaart van de regio. Je bent uitermate servicegericht en klantvriendelijk en representatief. Jij ziet veranderingen als een uitdaging en bent pas tevreden als je klant dat ook is. Je bent accuraat, kunt goed schakelen tussen verschillende werkzaamheden en flexibel wat betreft werkdagen en werktijden.

Wat mag je verwachten?

Een afwisselende functie in een warme kleine zorgorganisatie waar je de bewoners vaak bij naam kent. We bieden je, in eerste instantie, een dienstverband aan van 16 uur per week voor de duur van 4 maanden. Werkdagen en werktijden worden in overleg vastgesteld. Onze arbeidsvoorwaarden en het salaris zijn conform CAO VVT, FWG 45.

Voor meer informatie kun je met ons contact opnemen!

recruiter van de vacature

Dominique van Ierssel

recruiter van de vacature

Dominique van Ierssel