Projectleider stedelijke infrastructuur

  • Category bouw en civiel
  • Region utrecht
  • opleidingsniveau hbo wo
  • remoteId 9085785

Over de functie

We zoeken een projectmanager met ruime ervaring met stedelijke infrastructuur binnen een 50.000 plus gemeente. Dus geen projectmanager die voornamelijk ervaringen heeft in gebiedsontwikkelingsprojecten of utiliteits- of woningbouwprojecten.

De betreffende persoon moet de infrastructurele projecten integraal en met een uitstekend gevoel voor maatschappelijke en bestuurlijke verhoudingen kunnen managen. De in te huren procesmanager is in staat om de projecten binnen budget en planning te realiseren. Hij is voor het project overall verantwoordelijk en geeft daartoe leiding aan de betreffende gemeentelijke projectorganisatie.


Voorts is hij aanspreekpunt voor de verantwoordelijke wethouder(s), de ambtelijk opdrachtgever(s), marktpartijen en bewoners.

De rol invulling van projectmanager vindt plaats binnen het portfolioteam waar in samenwerking met de overige projectmanagers binnen het team een gezamenlijk verantwoordelijkheid ligt voor de totale projectportefeuille.


Wij zoeken een projectmanager met uitstekende projectmatige en communicatieve vaardigheden, met ruim voldoende ervaring met soortgelijke vraagstukken, met een uitstekende bestuurlijke en maatschappelijke antenne.

Functie eisen

·        Omgevingsbewustzijn (strategisch handelen en actief schakelen),

·        Problemen oplossen (anticiperen en analyseren),

·        Samenwerken (voorwaarden scheppen en actief binden) en onderhandelen,

·        Goede communicatieve vaardigheden (mondeling en schriftelijk

·        36 uur per week beschikbaar per 13 juni

recruiter van de vacature

Annerose Verheul

recruiter van de vacature

Annerose Verheul