Senior projectmanager civieltechnische kunstwerken

  • Category bouw en civiel
  • Region utrecht
  • opleidingsniveau hbo wo
  • remoteId 9085783

Over de functie

In verband met de vele vragen voor inzet op projectmanagement en herverdeling van de werkzaamheden binnen het team, zoeken wij voor enkele te bouwen civiel technische kunstwerken in het kader van bereikbaarheidsprojecten een senior procesmanager.

De aan te trekken projectmanager maakt onderdeel uit van het portfolioteam en is het eerste aanspreekpunt voor de twee kunstwerk-projecten. De projectmanager stuurt in dat kader de projectorganisatie aan en is verantwoordelijk voor de dagelijkse leiding van het project en voor de voorbereiding van de besluitvorming.


We zoeken een senior projectmanager met ruime ervaring met projecten in stedelijk gebied en de bouw van civieltechnische betonconstructies.

De in te huren manager is in staat om de projecten binnen budget en planning te realiseren.

De kandidaat beschikt over uitstekende procesmatige en communicatieve vaardigheden, ruim voldoende ervaring met soortgelijke vraagstukken, ervaring in de samenwerking met Prorail en een uitstekende bestuurlijke en maatschappelijke antenne.

Functie eisen

Je hebt minimaal 2 jaar aantoonbare werkervaring in de afgelopen 4 jaar als procesmanager binnen een 50.000+ gemeente.

Je hebt bij voorkeur 5 jaar aantoonbare ervaring in de fase ontwerp, engineering, contractvoorbereiding (UAV-GC-contracten) en aanbesteden van civiele kunstwerken in stedelijk gebied.

Aantoonbare ervaring als in het bovenstaande criterium genoemd, maar dan specifiek in samenwerking met ProRail.

recruiter van de vacature

Annerose Verheul

recruiter van de vacature

Annerose Verheul