Spoedeisende hulp verpleegkundige

  • Category zorg-ziekenhuizen
  • Region limburg
  • opleidingsniveau mbo hbo
  • remoteId 9085767

Over de functie

Specialistisch Energiek en met je Hart. Net wat andere definities van een SEH verpleegkundige.


Als verpleegkundige op de afdeling Spoedeisende hulp ben je mede verantwoordelijk voor de optimale opvang van mensen met een acute zorg- en hulpvraag. De soorten hulpvragen kunnen verschillen en de intensiteit van de hulpvragen kunnen verschillen. Je verpleegt, behandelt en begeleidt patiënten en familie. Daarnaast coördineer en controleer je werkzaamheden op de afdeling. Kortom; geen dag is hetzelfde!

Kun jij overzicht houden in hectische situaties? Durf jij de uitdaging aan? Ik nodig je graag uit voor een kennismakingsgesprek om jouw nieuwe Maandag te bespreken.

Functie eisen

• een afgeronde opleiding verpleegkunde mbo of hbo

• een afgeronde opleiding tot SEH verpleegkundige;


Bij Maandag® werken verpleegkundige die voor het Maandag® team hebben gekozen. Een dynamisch team (binnen Ziekenhuizen, VVT en GGZ) die met plezier naar het werk gaan. Graag nodig ik mbo/ hbo-verpleegkundige uit voor een gesprek. Tijdens dit gesprek leren we elkaar kennen en bespreken we samen wat voor jou passende opdrachten zijn.

We bieden een salaris conform cao-ziekenhuizen, reiskostenvergoeding (of een leaseauto) en een vast dienstverband behoort ook tot de mogelijkheden.

recruiter van de vacature

Nathalie Puts

recruiter van de vacature

Nathalie Puts