Verpleegkundige Obstetrie

 • Category zorg-ziekenhuizen
 • Region gelderland
 • opleidingsniveau hbo
 • remoteId 9083763

Over de functie

Voor een van onze opdrachtgevers, een toonaangevend ziekenhuis in de regio Arnhem - Ede, zijn we op zoek naar een Verpleegkundige Obstetrie. Het betreft een functie van 24 - 36 uur in overleg waarbij je na een periode van detachering via Maandag de mogelijkheid hebt bij de opdrachtgever in dienst te gaan.


Het specialisme Obstetrie & Gynaecologie biedt een gevarieerd patiëntenaanbod waarin jij je professionaliteit kan laten zien. Jij verleent samen met andere professionals voor, tijdens en na de bevalling top zorg aan moeder, partner en kind. Samenwerking, flexibiliteit, professionaliteit en klantgerichtheid zijn de kernwoorden waar dit ziekenhuis grote waarde aan hecht. Een resultaatgerichte instelling helpt je bij de goede invulling van die zorg.


Het team bestaat uit enthousiaste betrokken obstetrie verpleegkundigen, kraamverzorgenden en afdelings-assistenten die samen met de leidinggevenden zorg, de klinisch verloskundigen, de gynaecologen en de arts-assistenten gynaecologie, excellente patiëntenzorg willen verlenen.

Tevens werk je op de SEH obstetrie/gynaecologie waar spoedconsulten voor zwangere en gynaecologische patiënten worden verricht.

Functie eisen

 • Je bent gediplomeerd HBO-verpleegkundige, aangevuld met de Obstetrie opleiding.
 • Je bent een enthousiaste en initiatiefrijke persoon, die het als een uitdaging ziet, in nauwe samenwerking met collega’s, invulling te geven aan excellente patiëntenzorg.
 • Je bent stressbestendig.
 • Je bent flexibel.
 • Je hebt een creatieve en stimulerende houding ten aanzien van ontwikkelingen binnen het Vrouw Moeder Kind Centrum.
 • Je bent communicatief vaardig.
 • Je kunt goed omgaan met een wisselende werkdruk.


Over het bedrijf

Vanuit een dienstverband bij Maandag® kun je diverse opdrachten/functies vervullen. Een opdracht voor de lange termijn behoort tot de mogelijkheden. Wij bieden een marktconform salaris volgens de betreffende cao. Je wordt ingeschaald op basis van ervaring.

Wij vergoeden alle reiskosten op basis van € 0,19 per kilometer en een leaseauto behoort tot de mogelijkheden. Uiteraard horen pensioenregeling, vakantiedagen en vakantiegeld ook tot de voorwaarden.

Gedurende je opdracht word je begeleid door je Accountmanager en Recruiter.

Met behulp van de Maandag® Academy kun je werken aan je persoonlijke ontwikkeling en kun je diverse cursussen en trainingen volgen.

Wil jij dus zekerheid combineren met afwisseling en uitdaging? Dan ben je bij Maandag® aan het juiste adres en komen we graag met je in contact om de mogelijkheden te bespreken.

recruiter van de vacature

Jurgen Barentsen

recruiter van de vacature

Jurgen Barentsen