Begeleider gehandicaptenzorg

  • Category zorg-zorg overig
  • Region noord-holland
  • opleidingsniveau mbo
  • remoteId 9083160

Over de functie

Houd jij het hoofd koel en het hart warm?

Mensen met een beperking hebben net als ieder ander dromen en wensen. De beperking kan het realiseren daarvan in de weg staan. Jij als begeleider gehandicaptenzorg hebt de mooie taak om het leven van deze mensen makkelijker te maken. Je hebt affiniteit met cliënten met een licht verstandelijke beperking (LVB), waarbij sprake kan zijn van agressie, autisme, psychische stoornissen of moeilijk verstaanbaar gedrag (MVG). Voor deze doelgroep wordt de begeleiding aangevlogen met diverse methodieken.

Wat ga je doen?

Als begeleider gehandicaptenzorg heb je de zorg over verschillende cliënten waarbij je optimaal rekening houdt met de wensen van de cliënt. Je zorgt ervoor dat het dagelijks leven in goede banen wordt geleid en houdt je bezig met de dagelijkse rapportage rondom de zorg. Je onderneemt activiteiten waar de cliënt van geniet en van opbloeit.

Je werkt in een team, maar beschikt ook over een grote mate van zelfstandigheid en daarnaast heb je een groot verantwoordelijkheidsgevoel. Gezien de aard van de complexiteit van de doelgroep is het van belang dat je stevig in je schoenen staat en duidelijk je grenzen kunt aangeven. Geen dag is hetzelfde in deze functie; oftewel elke dag is weer een nieuwe uitdaging waar je veel waardering voor terugkrijgt.

Wij willen graag dat je, je thuis voelt en vooral plezier en energie uit je werk haalt. Daarom krijg je bij Maandag® begeleiding door je accountmanager en recruiter. Jouw werkgeluk staat bij ons voorop!

Functie eisen

  • Afgeronde relevante (maatschappelijke) MBO4 opleiding (bijvoorbeeld Sociaal-Maatschappelijk dienstverlener (SMD), Sociaal Agogisch Werk (SAW))
  • Relevante werk- en of stage ervaring
  • Affiniteit met de doelgroep (gehandicaptenzorg)
  • Je staat stevig in je schoenen

Wat biedt Maandag® jou?

Wij bieden een marktconform salaris volgens de betreffende CAO. Wij vergoeden alle zakelijke reiskosten op basis van €0,19 per kilometer en een leaseauto behoort ook tot de mogelijkheden. Uiteraard horen pensioenregeling, vakantiedagen en vakantiegeld ook tot de voorwaarden. Tevens is er een mogelijkheid om in aanmerking te komen voor een vast dienstverband. Wil jij zekerheid combineren met afwisseling en uitdaging? Dan ben je bij Maandag® aan het juiste adres en komen we graag met je in contact om de mogelijkheden te bespreken.

Over het bedrijf

Maandag® detacheert interim professionals in de publieke sector. Wij steken onze handen uit onze mouwen voor professionals die maar wat graag het verschil willen maken. En altijd uitkijken naar de maandag. Professionals bij Maandag® hebben talent. Zij zien werk als een belangrijk onderdeel van hun leven. En willen daar alles uithalen. Met meer dan 2.500 professionals is Maandag® de detacheerder van de publieke sector. Wil jij meer weten over Maandag®? Kijk dan voor meer info op www.maandag.nl


recruiter van de vacature

Larissa van der Sleen

recruiter van de vacature

Larissa van der Sleen