Verpleegkundige Specialist GGZ

  • Category zorg-vvt
  • Region zeeland
  • opleidingsniveau hbo wo
  • remoteId 9080885

Over de functie

Als Verpleegkundig Specialist GGZ lever je verpleegkundige behandeling en begeleiding aan cliënten met verschillende (GGZ) problematieken en heb je een regie rol binnen de hulpverlening. Je gaat behandeling geven aan (groepen)cliënten, waarbij in het algemeen sprake is van meervoudige problematiek en beperkingen op meerdere levensgebieden. Je hebt een unieke positie ten opzichte van het team en collega-behandelaren waarmee je intensief samenwerkt. Je neemt namelijk bepaalde behandeltaken van artsen over en je bent tevens regiebehandelaar. Je gaat werken binnen zowel de basis- als de specialistische zorg. Voor diverse opdrachtgevers zijn wij op zoek naar enthousiaste specialisten in de regio Zeeland en Zuidwest-Brabant. 

Functie eisen

·       Je beschikt over een afgeronde relevante beroepsopleiding

·       Je hebt een BIG-registratie als Verpleegkundig Specialist

·       In het bezit van een rijbewijs B

·       Aantal uren in overleg bespreekbaar


Wat biedt maandag jou?

Maandag® biedt jou de gelegenheid om je expertise bij diverse organisatie in te zetten en uit te breiden. Daar wordt de zorgbranche blij en beter van, maar jij ook! Je ontvangt een salaris conform het CAO die past bij jouw werkgebied. Je wordt ingeschaald op basis van opleiding en ervaring. Wij vergoeden alle reiskosten op basis van € 0,19 per kilometer. Samen met de Maandag® Academy werk je aan je persoonlijke ontwikkeling en volg je diverse cursussen en trainingen. Uiteraard horen pensioenregeling, vakantiedagen en vakantiegeld ook tot de voorwaarden.


Bij Maandag® koppel je dus de voordelen van een vaste werkgever aan de voordelen van flexibel werken! Heb je interesse? Stuur dan je CV naar steve.vanelteren@maandag.nl of bel naar +31 6 82 01 95 93, dan kunnen we samen een afspraak inplannen.

recruiter van de vacature

Steve van Elteren

recruiter van de vacature

Steve van Elteren