Receptionist(e) (vakantiekracht)

 • Category maandag intern
 • Region noord-holland
 • opleidingsniveau mbo hbo wo
 • remoteId 9080264

Over de functie

Het gezicht van Maandag® Alkmaar is vrolijk, energiek en flexibel. Is het voor jou bijna zomervakantie en heb jij zin om wat extra geld bij te gaan verdienen? Dat kan bij Maandag®!

In de functie van receptionist(e) heb je een breed en afwisselend takenpakket en lever je een actieve bijdrage ter ondersteuning van onze officemanager.

Wat ga je doen bij Maandag® Alkmaar?

Je bent het eerste aanspreekpunt voor mensen die onze vestiging in Alkmaar komen bezoeken, als receptionist(e) ontvang je iedereen vriendelijk en sta je hen te woord. Je luistert aandachtig naar de vragen die zij stellen om dit op een correcte manier te communiceren met de recruiters of accountmanager. Je bemant onze receptie en neemt alle inkomende telefoontjes aan en beantwoord ingekomen e-mails. Naast onze receptiewerkzaamheden ondersteun je de officemanager met administratieve werkzaamheden, je werkt Cv’s uit die jou worden aangeleverd door de recruiters en zorg je voor een nette vestiging en voorziet iedereen van facilitaire voorzieningen.

Maandag® is een detacheringsbureau binnen de publieke sector. Het team van Maandag® Alkmaar kenmerkt zich door haar enthousiaste en ambitieuze team aan accountmanagers en recruiters. De officemanager is jouw aanspreekpunt en staat open voor vragen en initiatieven. Maandag® Alkmaar typeert zich door zijn nuchtere, informele en resultaatgerichte cultuur. Wij zijn professioneel maar toch laagdrempelig.

Functie eisen

 • Minimaal 32 uur per week beschikbaar (maandag t/m donderdag) voor de gehele zomerperiode (ben je nu al geslaagd en dus klaar met school? Dan kan je ook direct starten)
 • Kennis en ervaring van MS Office
 • Klantvriendelijk en sociaal

Wat krijg jij er bij Maandag® voor terug?

 • Iedere maand een goed brutosalaris afhankelijk van jouw werkervaring en leeftijd
 • Een surface (tablet)
 • Wij vergoeden al jouw reiskosten op basis van €0,19 per kilometer
 • Een frisse en vrolijke werkomgeving

Herken jij je in bovenstaand profiel? Dan ben je bij Maandag® aan het juiste adres! We komen graag met je in contact om de mogelijkheden te bespreken.

Over het bedrijf

Maandag® detacheert interim professionals in de publieke sector. Wij steken onze handen uit onze mouwen voor professionals die maar wat graag het verschil willen maken. En altijd uitkijken naar de maandag. Professionals bij Maandag® hebben talent. Zij zien werk als een belangrijk onderdeel van hun leven. En willen daar alles uithalen. Met meer dan 2.500 professionals is Maandag® de detacheerder van de publieke sector. Wil jij meer weten over Maandag®? Kijk dan voor meer info op www.maandag.nl

recruiter van de vacature

Ilona Vrielink

recruiter van de vacature

Ilona Vrielink