Apothekersassistent Kinderoncologiecentrum

  • Category zorg-vvt
  • Region utrecht
  • opleidingsniveau mbo
  • remoteId 9079351

Over de functie

Als apothekersassistent op de afdeling zorg jij ervoor dat de (jonge) patiënten in dit oncologiecentrum goede zorg en de juiste medicatie krijgen tijdens hun verblijf. Je bent een belangrijke schakel voor de verpleegkundigen en de artsen op de afdeling. De verpleegkundigen en artsen op deze afdeling houden zich bezig met de complexe zorg. Voor deze doelgroep zijn protocollen van levensbelang. Aldus verantwoordelijkheid staat bij jou hoog in het vaandel.


Met jouw werkzaamheden ben je onder andere verantwoordelijk voor de waarborging en uitgeven van de orale medicatie en intraveneuze medicatie. Je draagt bij aan de zorg aan zeer ernstig zieke patiënten. Als apothekersassistente ben je dus dagelijks bezig en in contact met deze kwetsbare jonge doelgroep.


Psychosociale ondersteuning is minstens even belangrijk. Dit vraagt ook iets van jouw emotionele weerbaarheid. Ben jij die apothekersassistent die elke werkdag weer met passie wil klaarstaan om de beste zorg te bieden voor de jonge patiënten en de ouders? Reageer dan snel!

Functie eisen

·       Diploma apothekersassistent;

·       Aantoonbare werkervaring in het ziekenhuisapotheek;

·       Ervaring in het bereiden medicatie, waaronder orale/intraveneuze medicatie

·       Kennis van Hix

·       Beschikbaar voor 28-36 uur per weekOver het bedrijf

Vanuit Maandag® bieden wij natuurlijk een marktconform salaris volgens de betreffende CAO, waar je wordt ingeschaald op basis van opleiding en ervaring. Daarnaast vergoeden wij alle reiskosten op basis van €0,19 per kilometer en is een bepaalde tijd contract of zelfs vast dienstverband absoluut bespreekbaar.

recruiter van de vacature

Yasmine Lhassani

recruiter van de vacature

Yasmine Lhassani