Avond Weekend Nacht coördinator

  • Category zorg-vvt
  • Region utrecht
  • opleidingsniveau mbo hbo
  • remoteId 9080233

Over de functie

Vanuit jouw ervaring, als verpleegkundige, weet jij de helicopterview te bewaken bij het verlenen van passende zorg. Voor deze functie fungeer jij als spin in het web en ben jij hèt aanspreekpunt voor je collega-verpleegkundigen en verzorgenden IG van 8 verpleeghuizen in de regio Utrecht. Deze uitdaging is precies waar jij jouw energie en voldoening uit haalt.


Vanuit jouw hart, die bij de zorg ligt, blijf je in staat om het welbevinden van de bewoner/cliënt ten alle tijden centraal te zetten. Door de krachten te bundelen met de collega’s op de werkvloer tijdens stressvolle situaties of calamiteiten en weten jouw collega’s jou altijd te vinden. Dit dankzij jouw daadkracht, heldere communicatie en oplettendheid.


Van een rustige dienst tot een dienst waarop jouw werktelefoon op roodgloeiend staat. Jouw voldoening haal je naast het verlenen van goede zorg met je collega’s ook uit het bewaken van heldere communicatie in het uitvoeren van afspraken. Het gehele proces bewaak jij zowel bij basale als complexe verpleegtechnische handelingen. Want weet zoals het gezegde ‘delen is vermenigvuldigen’, zo ga jij te werk.

Functie eisen

·       Je bent hbo-v of mbo-v;

·       Aangevuld met een managementopleiding, hbo-opleiding en/of BHV-diploma;

·       Stressbestendig en daadkrachtig

·       In het bezit van een BHV-diploma;

·       In het bezit van een rijbewijs.


Wat biedt Maandag® jou? Uiteraard naast een marktconform salaris is het leasen van een auto een mogelijkheid bij ons. Hierbij is de keuze aan jou of je deze voor woon-werk verkeer te gebruiken of ook privé te rijden. Kies je ervoor om met eigen vervoer te gaan? Dan kan dat ook en vergoeden wij €0,19 per kilometer. Maandag® is naast jouw werkgever ook jouw sparringpartner en denken graag mee met jouw ambities en carrière stappen.

recruiter van de vacature

Yasmine Lhassani

recruiter van de vacature

Yasmine Lhassani