Junior Projectleider Vastgoed

  • Category bouw en civiel
  • Region zuid-holland
  • opleidingsniveau hbo wo
  • remoteId 9079557

Over de functie

Een gemeente aan de Oude Rijn biedt een unieke kans voor een junior HBO Bouwkundige die affiniteit heeft met vastgoed. In één jaar word jij door middel van trainingen en cursussen op de Maandag® Academy en training on the job klaar gestoomd om uiteindelijk in dienst te treden bij de opdrachtgever. Deze mix van begeleiding en baangarantie geeft jou een prachtige start van je carrière.


In de functie van Junior Projectleider Vastgoed draag je zorg voor het beheer van de gemeentelijke gebouwen. Denk hierbij aan het onderhoud van zowel de bouwkundige constructies als technische installaties. Je maakt aanbestedingen en bent verantwoordelijk voor het coördineren van de onderhoudscontracten van  de verschillende partijen. Jij hebt de touwtjes in handen en weet van aanpakken. Je communiceert op een open en professionele manier en past jou technische en bouwkundige kennis toe in je dagelijkse werkzaamheden.

Functie eisen

-          Je hebt een afgeronde HBO opleiding in de richting van Bouwkunde of een soortgelijke richting;

-          Je beschikt over de volgende competenties: communicatief vaardig, proactief en flexibel;

-          Je hebt affiniteit met vastgoed.

Over het bedrijf

Wat bieden wij jou.

De gemeente biedt je de vrijheid om jezelf te ontwikkelen en ervaring op te doen. Door het Start Klaar traject van Maandag® krijg je de juiste handvaten in de vorm van trainingen, cursussen en coaching. Daarnaast bieden wij je een aantrekkelijk salaris, een netto reiskostenvergoeding van €0,19 per kilometer en goede secundaire arbeidsvoorwaarden. 

recruiter van de vacature

Roos den Boeft

recruiter van de vacature

Roos den Boeft