Docent Engels (Schooljaar 2018-2019)

  • Category onderwijs-voortgezet onderwijs
  • Region groningen drenthe
  • opleidingsniveau hbo wo
  • remoteId 9079545

Over de functie

Voor het schooljaar 2018-2019 is Maandag® Groningen / Drenthe op zoek naar een energieke docent Engels. Als docent zorg jij ervoor dat de algemene kennis van het vak vooruit gaat bij de leerlingen. Naast het leren van de juiste taal en grammatica, weet jij ook de leerlingen mee te nemen in het belang van de Engelse taal. Verder weet jij de leerlingen enthousiast te maken voor het vak met creatieve lesvormen en jouw passie voor het vak. Je staat stevig in je schoenen en je weet waar mogelijk de nodige individuele aandacht te geven aan de leerlingen. Een Maandag® docent weet zich te presenteren als enthousiast, flexibel en communicatief vaardig.


Ben jij die docent die het leuk vindt om ervaring op te doen binnen diverse scholen met verschillende doelgroepen vanuit een vast dienstverband? Op deze manier kan jij er achter komen waar jouw passie ligt en waar jij energie van krijgt als docent. Je wordt gedetacheerd op diverse projecten en geeft voornamelijk les binnen het Voortgezet Onderwijs waarbij je leerlingen meeneemt in jouw vak Engels.


Zie je jezelf in het bovenstaande profiel terug? Neem dan direct contact met mij op via alet.boerma@maandag.nl of via 06 12 22 68 44.

Functie eisen

- Je hebt ervaring met het lesgeven aan het voortgezet onderwijs;

- Je hebt een 1e- of 2e-graads bevoegdheid voor Engels of je bent in de afrondende fase van de opleiding;

- Je weet verschillende vormen van didactiek toe te passen in je lessen en je bent communicatief vaardig.


Wat biedt Maandag® jou?

Je ontvangt een marktconform salaris volgens de onderwijs CAO en alle reiskosten worden vergoed op basis van €0,19 per kilometer. Tijdens en voor je opdracht word je professioneel begeleid door je Recruiter en Accountmanager. Zij beschikken over een breed netwerk van professionals, waarmee je kennis kan delen en jouw netwerk verder kan uitbreiden.

recruiter van de vacature

Alet Boerma

recruiter van de vacature

Alet Boerma