Online Recruiter (Maandag® Hoofdkantoor)

  • Category maandag intern
  • Region noord-holland
  • opleidingsniveau hbo
  • remoteId 9078726

Over de functie

Maandag® is een platte en jonge organisatie. Streetsmart. Wij steken veel tijd en energie in het opleiden van winnaars. Het vinden van enorm gedreven medewerkers heeft onze hoogste prioriteit. Eerst wie, dan wat.

Het Corporate Recruitment team is continu op zoek naar de beste en tofste collega’s, onze prioriteit ligt nu op het vinden van JOU! Een Online Recruiter.


Wat ga je doen?

Jouw doel is om met potentiële collega’s in contact te komen, collega’s voor het hoofdkantoor en de academy van Maandag®.

Social media, zoals LinkedIn, Facebook, Instagram, Twitter kent voor jou geen geheimen. Jobboards staan bij jou de hele dag open en struin je af. Je weet precies hoe je de verschillende kanalen voor je wervingsactiviteiten in moet zetten. Met jouw flair weet je mensen te enthousiasmeren over Maandag® en de verschillende functies die wij open hebben staan. Daarna plan je de eerste gesprekken in voor de Corporate Recruiters. 

Functie eisen

Wat neem je mee?

Assertiviteit. Focus. Creativiteit. Humor. Energie. Veel verschillende Boolean strings.


Daarnaast beschik je over:

• Intelligentie op hbo niveau;

• Werkervaring als Online Recruiter (en/of Talent Acquisition Specialist, Sourcer, Hunter);

• Tijd in je agenda om 24 uur per week te werken.


Wat verder?

Je bent, net als je drie Recruitment collega’s, een aanpakker, een verbinder, een optimist en een tikkeltje gek. Als team gaan we voor het beste resultaat. Wij knallen keihard, knal jij mee? 

Over het bedrijf

Wat bieden wij?

Een baan zoals je nog niet eerder hebt gehad, elke maand vers geld op je bankrekening, je kunt collectieve verzekeringen via Maandag® afsluiten, 8% vakantiegeld plus een appeltje voor de dorst na je pensionering. Niet te vergeten: onbeperkt aantal vakantiedagen. Onbeperkt? Ja!

Standplaats is Purmerend. Wij verhuizen na de zomer naar Amsterdam Sloterdijk. 

Over Maandag en Whoohoo

Maandag®. Marktleider in het detacheren van professionals in de publieke sector. Landelijk actief met 23 vestigingen. Whoohoo®. Actief in engineering, construction, finance, IT, life science, aviation en medical. 10 Vestigingen (en groeiende) in Duitsland, België en Polen. 

recruiter van de vacature

Mariske Frieser

recruiter van de vacature

Mariske Frieser