Werkvoorbereider Woningbouw

  • Category bouw en civiel
  • Region overijssel
  • opleidingsniveau mbo
  • remoteId 9078713

Over de functie

Als werkvoorbereider in de woningbouw ben jij verantwoordelijk voor de voorbereiding van het project. Een goed begin is het halve werk: een goede voorbereiding zorgt ervoor dat het project soepel en secuur verloopt.

Het is jouw taak om de juiste onderaannemer te vinden en hiermee het contact te onderhouden gedurende het project. Als werkvoorbereider maak én bewaak jij de planningen. Je houdt rekening met de kosten van het project en de bestekken. Natuurlijk ligt de verantwoordelijk voor de betrokkenheid van alle partijen van de huidige planning en voortgang van het project bij jou. Samen met de projectleider regel jij de inkoopvoorbereiding, de inkoop maar ook de contractvorming. Naar de ontwikkelingen van het plan blijf je kritisch kijken en waar nodig signaleer je mogelijke problemen tijdig.  Controleren van tekeningen en het verspreiden van documenten naar alle betrokken partijen is iets wat voor jou een logisch onderdeel van je functie is. Werkbesprekingen, bouwvergaderingen en opleveringen woon jij als werkvoorbereider bij.

Functie eisen

·         Minimaal een afgeronde MBO opleiding Bouwkunde

·         Minimaal 1 jaar recente werkervaring als werkvoorbereider

·         Bereid om na een periode van detachering in dienst te treden bij de opdrachtgever

Over het bedrijf

Maandag is een detacheerder die je de mogelijkheid geeft om bij meerdere opdrachtgevers aan de slag te gaan. Wij bieden flexibele zekerheid met gegarandeerd veel werkplezier.

recruiter van de vacature

Wouter ten Pas

recruiter van de vacature

Wouter ten Pas