Business Intelligence Analist gezocht!

  • Category ict
  • Region noord-brabant
  • opleidingsniveau hbo
  • remoteId 9078685

Over de functie

Geen probleem is jou te gek. Data heeft geen geheimen voor jou! Ben jij die BI analist die onze nieuwe held wordt? Lees dan snel verder!

Voor verschillende gemeenten in de regio Noord-Brabant is Maandag® op zoek naar een Business Intelligence Analist die niet kan wachten om aan de slag te gaan. Je komt bij Maandag® in dienst, wat betekent dat je aan de slag kunt gaan bij verschillende opdrachtgevers. Het aantal uren wat je werkt is altijd in wederzijds overleg en instemming.  

Een dag in het leven van de Business Intelligence Analist bestaat voornamelijk uit het vervaardigen en continu verbeteren van informatieproducten, naar aanleiding van bestaande én nieuwe business behoeften. Je doet dit door de Business informatie te verwerken in een BI Tool. Je zorgt dat de database zo ingericht is dat deze kan communiceren met de viewer. Jij werkt dus secuur, aangezien de informatie die uit de viewer komt veelal het beleid vormt. Jij bent graag bezig met het ontrafelen van data en op jouw analyses en rapportages kunnen nieuw beleid worden uitgezet en ontwikkeld. Je bent helder in jouw onderbouwing en kunt mede hierdoor uitstekend adviseren en presenteren.

Lijkt het jou gaaf om aan de slag te gaan met de viewers en de databases in een nieuwe omgeving? Dan ben jij de Business Intelligence Analist die ik zoek!

Functie eisen

·       Minimaal een afgeronde HBO-opleiding in de richting van Bedrijfskundige Informatica;

·       Aantoonbare werkervaring in een Business-Intelligence omgeving binnen een overheidsinstelling;

·       Ervaring met de inzet van BI-tooling en relevante ontwikkelingen op het gebied van enterprise BI;

·       Kennis van MS SQL, Oracle of andere database-omgevingen;

·       Jij bent communicatief sterk, je denkt graag mee en hebt een ‘helicopter-view’.

Over het bedrijf

·       Vanuit een dienstverband bij Maandag® kun je diverse opdrachten vervullen. Een vast dienstverband behoort tevens tot een van de mogelijkheden.

·       Wij bieden een marktconform salaris volgens cao CAR UWO. Je wordt ingeschaald op basis van opleiding en ervaring.

·       Wij vergoeden alle reiskosten op basis van €0,19 per kilometer. Een leaseauto behoort ook tot de mogelijkheden.

·       Gedurende je opdracht word je begeleid door je Accountmanager en Recruiter.

·       Uiteraard horen pensioenregeling, vakantiedagen en vakantiegeld ook tot de voorwaarden.


 

recruiter van de vacature

Vera van Staveren

recruiter van de vacature

Vera van Staveren