Business Analist gezocht

  • Category ict
  • Region noord-brabant
  • opleidingsniveau hbo
  • remoteId 9078684

Over de functie

Op jouw perfecte werkdag breng je de wensen van de organisatie samen met de IT. Jouw kwaliteiten zijn luisteren en communiceren. Jij bent de Business Analist die ik zoek!

Voor diverse gemeenten in de regio Noord-Brabant is Maandag® op zoek naar een goede Business Analist die het tof vindt om de mogelijkheid te hebben om voor bepaalde tijd bij verschillende opdrachtgevers aan de slag te kunnen.  Je komt in dienst bij Maandag® en je aantal uren wordt altijd in overleg met zowel de opdrachtgever als jouzelf bepaald.

Wat ga jij doen als Business Analist? Jouw primaire doel is het observeren, in kaart brengen én verbeteren van bedrijfsprocessen, zowel operationeel als systeemtechnisch. Daarmee vorm je de spil tussen de organisatie en de IT. Jij zorgt voor een continue verbetering van de producten. Je luistert naar de wensen voor de producten vanuit de organisatie, waarop je dit terugkoppelt aan de IT. Door jouw vermogen om de vraag achter de vraag te achterhalen, haalt de organisatie voordeel uit de productie. Hiermee sta jij midden in de organisatie, figuurlijk gezien. Jij gaat geen uitdaging uit de weg en je omgeving omschrijft jou als een ondernemend type.

Denk jij bij deze omschrijving: “Ja, dit ben ik!”? Wacht dan niet en solliciteer nu!

Functie eisen

·       Minimaal een afgeronde HBO opleiding in de richting ICT;

·       Jij bent communicatief vaardig en hebt een ‘helicopterview’;

·       Relevante ervaring binnen een publieke organisatie;

·       Je hebt kennis van processen en organisatiebeleid.

Over het bedrijf

·       Vanuit een dienstverband bij Maandag® kun je diverse opdrachten vervullen. Een vast dienstverband behoort tevens tot een van de mogelijkheden.

·       Wij bieden een marktconform salaris volgens cao CAR UWO. Je wordt ingeschaald op basis van opleiding en ervaring.

·       Wij vergoeden alle reiskosten op basis van €0,19 per kilometer. Een leaseauto behoort ook tot de mogelijkheden.

·       Gedurende je opdracht word je begeleid door je Accountmanager en Recruiter.

·       Uiteraard horen pensioenregeling, vakantiedagen en vakantiegeld ook tot de voorwaarden.

recruiter van de vacature

Vera van Staveren

recruiter van de vacature

Vera van Staveren