Systeembeheerder gezocht

  • Category ict
  • Region noord-brabant
  • opleidingsniveau mbo
  • remoteId 9078683

Over de functie

Blus jij niet alleen snel en effectief brandjes maar ga jij ook op zoek naar de lont? Weet jij wel raad met complexe ICT infrastructuren? Dan is deze vacature jou op het lijf geschreven!

Voor diverse opdrachtgevers in de regio Noord-Brabant zoekt Maandag® naar gedreven systeembeheerders die kennis hebben van gevirtualiseerde applicaties en cloud-computing. Jij bent breed inzetbaar en kunt op alle fronten jouw systeemkennis gebruiken om ingewikkelde problemen op te lossen. Je komt in dienst bij Maandag® en kunt bij verschillende opdrachtgevers aan het werk gaan. Het aantal uren zal altijd in overleg worden bepaald.

Jij bent in jouw functie verantwoordelijk voor het algemeen systeembeheer en je levert technische ondersteuning aan zowel je eigen, als andere afdelingen. Geen dag is hetzelfde, maar jij weet goed prioriteiten te stellen. Een belangrijk onderdeel van jouw werk is dat je vragen van gebruikers beantwoordt en jouw adviezen kan overdragen. Jij bent immers expert in jouw vakgebied!

Jouw analytisch vermogen in combinatie met het feit dat je een echte teamplayer bent, zorgt ervoor dat jij een voortrekkersrol hebt bij projecten. Je weet de gevolgen van jouw acties goed in te schatten en signaleert voortdurend verbeterpunten op het gebied van hardware, software en processen. Vanwege de aard van de functie is het belangrijk dat je certificering ten alle tijden up-to-date is.

Kun jij niet wachten om in jouw nieuwe functie als systeembeheerder de brandjes te gaan blussen en tevens te zorgen dat de brand niet opnieuw oplaait? Solliciteer dan meteen!

Functie eisen

·       Minimaal een afgeronde MBO opleiding in de richting van de ICT;

·       Kennis van de volgende zaken is vereist;

-          RES One Rorkspace

-          Microsoft App-V

·       Kennis van de volgende zaken is een pré;

-          Powershell

-          Citrix

-          Project Management

·       Jij bent communicatief vaardig en proactief;

·       Jij bent bij voorkeur Microsoft MCSE2012 gecertificeerd.

Over het bedrijf

·       Vanuit een dienstverband bij Maandag® kun je diverse opdrachten vervullen. Een vast dienstverband behoort tevens tot een van de mogelijkheden.

·       Wij bieden een marktconform salaris volgens cao CAR UWO. Je wordt ingeschaald op basis van opleiding en ervaring.

·       Wij vergoeden alle reiskosten op basis van €0,19 per kilometer. Een leaseauto behoort ook tot de mogelijkheden.

·       Gedurende je opdracht word je begeleid door je Accountmanager en Recruiter.

·       Uiteraard horen pensioenregeling, vakantiedagen en vakantiegeld ook tot de voorwaarden.

recruiter van de vacature

Vera van Staveren

recruiter van de vacature

Vera van Staveren