Medewerker Documentaire Informatievoorziening

  • Category ict
  • Region noord-brabant
  • opleidingsniveau mbo hbo
  • remoteId 9078682

Over de functie

Krijg jij er energie van documentstromen binnen een grote organisatie te verzorgen en te verwerken? Vind jij het een must dat kwaliteit hierbij voorop staat? Lees dan verder!

Voor diverse opdrachtgevers in regio Noord-Brabant is Maandag® op zoek naar een ervaren Medewerker Documentaire Informatievoorziening. Het aantal uren kan in overleg worden bepaald, afhankelijk van jouw wensen en die van de opdrachtgevers. Je komt in dienst bij Maandag® en jij vindt het leuk om bij verschillende opdrachtgevers aan de slag te gaan.

Als Medewerker Documentaire Informatievoorziening ben je verantwoordelijk voor het verwerken en verspreiden van alle analoge en digitale inkomende post. Concreet betekent dit dat je alle in- en uitgaande post registreert en beheert. Daarnaast heb je een ondersteunende rol bij het beantwoorden van vragen uit de organisatie op het gebied van informatieverstrekking.

De rol van Medewerker Documentaire Informatievoorziening is erg aan het veranderen als gevolg van de digitalisering. Het gevolg hiervan voor jouw functie is dat deze een meer centrale rol krijgt binnen de organisatie. Omdat de inkomende informatie gescand moet worden is kwaliteitszorg erg belangrijk. Jij vindt het elke dag weer een uitdaging om te zorgen dat dit zo goed mogelijk gebeurt. Ook lever je een actieve bijdrage in de verdergaande digitalisering van de organisatie. Daarom ben jij secuur, proactief en communicatief vaardig.

Herken jij jezelf in dit profiel en kun je niet wachten te beginnen? Solliciteer dan nu!

Functie eisen

·       SOD-1 en SOD-2 diploma, HMDI, VHIC of een andere vergelijkbare afgeronde opleiding;

·       Aantoonbare en relevante werkervaring binnen de overheid;

·       Kennis van digitalisering en ervaring met zaakgericht werken. 

Over het bedrijf

·       Vanuit een dienstverband bij Maandag® kun je diverse opdrachten vervullen. Een vast dienstverband behoort tevens tot een van de mogelijkheden.

·       Wij bieden een marktconform salaris volgens cao CAR UWO. Je wordt ingeschaald op basis van opleiding en ervaring.

·       Wij vergoeden alle reiskosten op basis van €0,19 per kilometer. Een leaseauto behoort ook tot de mogelijkheden.

·       Gedurende je opdracht word je begeleid door je Accountmanager en Recruiter.

·       Uiteraard horen pensioenregeling, vakantiedagen en vakantiegeld ook tot de voorwaarden.

recruiter van de vacature

Vera van Staveren

recruiter van de vacature

Vera van Staveren